One su proglašene za 10 najlepših žena svih vremena!

Koja je tvoj favorit?

U istraživanju koje je sprovela jedna poznata britanska bjuti kuća, Britanke su odabrale najlepše žene svih vremena. U samom vrhu našle su se svevremenske glumačke dive, rođene sredinom prošlog veka.

ŽELIŠ LEPŠE TREPAVICE I OBRVE?! Onda je ovo recept za TEBE! Primetićeš razliku za 7 dana! (VIDEO)

Klasična i prirodna lepota, nikada neće izaći iz mode i bez obzira na aktuelne trendove, uvek će biti sinonim za neprevaziđenu lepotu. Na  stranu ovog stava stalo je i istraživanje kozmetičkog brenda “Artistry” sprovedeno na više od 2000 Britanki, a u kome su one birale najveće lepotice svih vremena.

Ovaj trik KOŠTA NULA DINARA, a u njega se kune svaka DAMA OD STILA: Samo dva poteza i izgledaćete kao milion dolara!

Odri

Ispitanice su  uglavnom birale glumačke dive iz holivudskog zlatnog doba, ali  su među njih zalutale i neke  savremene lepotice.

Tokom ispitivanja otkrile su da je preduslov za lepotu unutrašnji sjaj i samopouzdanje. Žene koje poseduju samopouzdanje postaju privlačnije i atraktivnije.

Nešto više od pola ispitanica smatralo je da su zaljubljene žene srećnije i privlačnije, dok je 38  posto njih tvrdilo da se atraktivnije oseća sa šminkom na  licu.

merlin monro

Top 10 najljepših žena svih vremena, prema ovom istraživanju su:

  1. Odri Hepbrn
  2. Merlin Monro
  3. Grejs Keli
  4. Sofija Loren
  5. Bijonse
  6. Brižit Bardo
  7. Džin Šrimpton
  8. Kejt Mos
  9. Ava Gardner
  10. Skarlet Johanson

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije