OPET IZMIŠLJALA, SVI SU PLAKALI: Ovaj put objasnila šta će biti KAD PORASTE i zašto NEMA DEČKA

Postala je mala legenda čitavog Balkana.

Za malu Leontinu Vujević čuli su cela Srbija i region 1. septembra, pred početak nove školske godine, a baš tim povodom se malešna i oglasila (čega se možete podsetiti na linku OVDE). Živi u Republici Srpskoj i kao i svaki školarac odiše iskrenošću, nevinošću i maštarijom, u šta ćemo se tek uveriti u snimku u nastavku.

Proslavila se pesmicom koju je sama u trenutku izmislila i tako pokazala svoju kreativnost i potrebu za igranjem, zbog čega je jedna njihova lokalna televizija je napravila i intervju sa njom.

– Kad porastem želi da budem vozač autobusa, jer on daje karte, daje kusur i vozi autobus – odgovorila je Leontina i na pitanje o simpatiji u školi jasno se izjasnila:

– Pa nemam momka baš. Ima ih nekoliko, ali ne znam, ne mogu se odlučiti.

Mala Leotina, kao i svako dete, obožava crtane filmove. Od malena ih je gledala na ruskom i engleskom jeziku, a omiljeni lik joj je Marsupilami.

S obzirom da smo svesni u kakvim vremenima živimo, njen način života, razmišljanja i igrarija daju primer pravog detinjstva. Ono što mi možemo da zaključimo jeste da za svet ima nade dokle god postoji jedna Leontina koja želi da postane vozač autobusa i nema momka jer ne može da se odluči.

SD

Komentara
Očitavanje..