OPET IZMIŠLJALA, SVI SU PLAKALI: Ovaj put objasnila šta će biti KAD PORASTE i zašto NEMA DEČKA

Postala je mala legenda čitavog Balkana.

Za malu Leontinu Vujević čuli su cela Srbija i region 1. septembra, pred početak nove školske godine, a baš tim povodom se malešna i oglasila (čega se možete podsetiti na linku OVDE). Živi u Republici Srpskoj i kao i svaki školarac odiše iskrenošću, nevinošću i maštarijom, u šta ćemo se tek uveriti u snimku u nastavku.

Proslavila se pesmicom koju je sama u trenutku izmislila i tako pokazala svoju kreativnost i potrebu za igranjem, zbog čega je jedna njihova lokalna televizija je napravila i intervju sa njom.

– Kad porastem želi da budem vozač autobusa, jer on daje karte, daje kusur i vozi autobus – odgovorila je Leontina i na pitanje o simpatiji u školi jasno se izjasnila:

– Pa nemam momka baš. Ima ih nekoliko, ali ne znam, ne mogu se odlučiti.

Mala Leotina, kao i svako dete, obožava crtane filmove. Od malena ih je gledala na ruskom i engleskom jeziku, a omiljeni lik joj je Marsupilami.

S obzirom da smo svesni u kakvim vremenima živimo, njen način života, razmišljanja i igrarija daju primer pravog detinjstva. Ono što mi možemo da zaključimo jeste da za svet ima nade dokle god postoji jedna Leontina koja želi da postane vozač autobusa i nema momka jer ne može da se odluči.

SD

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije