MILJENIK ŽENA NASILNIK? Poznati pevač optužen da je PRETUKAO suprugu i mesec dana staru bebu!

Šokantne optužbe.

Policija je 12. oktobra dobila anonimni poziv u kome je optužila poznatog pevača, 37-godišnjeg Adama Levina, da je fizički zlostavljao svoju ženu, 27-godišnju Behati Prinslo, i njihovu jednomesečnu ćerku, Dasti Rouz.

A photo posted by Adam Levine (@adamlevine) on

Navodno je pevač napao suprugu i gurnuo je na pod, a ćerku je udario u lice. Policija se javila na poziv i došla u kuću poznatog para. Nakon razgovora da manekenkom i nakon što su videli bebu, utvrdili su da nikakve povrede nisu vidljive. Na sreću, zaključeno je da su ove optužbe neosnovane i odbačene su.

Ni bliski Adamovi prijatelji ni na sekund nisu pomislili da su ovi navodi tačni i ogorčeni su što je dovoljno samo da si “slavna ličnost i odmah ćete opkoliti lažne optužbe”.

Sa druge strane, pevač razume posledice njegove slave i samo je izuzetno zahvalan što je “policija brzo i stručno odreagovala”, kao i da mu je drago što su ove optužbe “brzo ustanovljene kao netačne”.

Adam Levin i Behati su se venčali 2014. godine, prošlog meseca su dobili prvo dete, a do sada nisu učestvovali ni u kakvim skandalima i od početka su delovali kao veoma skladan i zaljubljen par, stoga je svakako bilo teško poverovati da je pevač bio nasilan prema svojoj porodici.

Komentara
Očitavanje..