MILJENIK ŽENA NASILNIK? Poznati pevač optužen da je PRETUKAO suprugu i mesec dana staru bebu!

Šokantne optužbe.

Policija je 12. oktobra dobila anonimni poziv u kome je optužila poznatog pevača, 37-godišnjeg Adama Levina, da je fizički zlostavljao svoju ženu, 27-godišnju Behati Prinslo, i njihovu jednomesečnu ćerku, Dasti Rouz.

A photo posted by Adam Levine (@adamlevine) on

Navodno je pevač napao suprugu i gurnuo je na pod, a ćerku je udario u lice. Policija se javila na poziv i došla u kuću poznatog para. Nakon razgovora da manekenkom i nakon što su videli bebu, utvrdili su da nikakve povrede nisu vidljive. Na sreću, zaključeno je da su ove optužbe neosnovane i odbačene su.

Ni bliski Adamovi prijatelji ni na sekund nisu pomislili da su ovi navodi tačni i ogorčeni su što je dovoljno samo da si “slavna ličnost i odmah ćete opkoliti lažne optužbe”.

Sa druge strane, pevač razume posledice njegove slave i samo je izuzetno zahvalan što je “policija brzo i stručno odreagovala”, kao i da mu je drago što su ove optužbe “brzo ustanovljene kao netačne”.

Adam Levin i Behati su se venčali 2014. godine, prošlog meseca su dobili prvo dete, a do sada nisu učestvovali ni u kakvim skandalima i od početka su delovali kao veoma skladan i zaljubljen par, stoga je svakako bilo teško poverovati da je pevač bio nasilan prema svojoj porodici.

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije