OSTAVIO VAS JE I ŽELITE OSVETU? Ovo su najjači načini kako da vas PAMTI ZA CEO ŽIVOT

Da vas nikad ne preboli.

Kada neko raskine sa vama, prvo što vam padne na pamet jeste KAKO SE OSVETITI. Šta učiniti da vaš bivši bude povređen i shvati da je pogrešio. Možete učiniti sve, ali džaba ako vas on nikada i nije voleo. Savete koje vam dajemo u nastavku biće korisni samo ako je on gajio jake emocije prema vama (jer samo tako će ga nešto i zaboleti).

Nastavi da se družiš sa njegovim prijateljima

Ukoliko ste imali zajednički krug prijatelja, nakon raskida nemoj početi da ih izbegavaš. Namerno nastavi da se družiš sa njima kao da ništa nije bilo. Samo ne preteruj. Pravi male pauze, tek toliko da se bivši opusti i onda se pojavi… tek da mu drmneš kavez. Jedina opasnost je da sa njemu sve ovo smuči i da po cenu totalne usamljenosti odabere da se više ne viđa ni sa svojim prijateljima, samo da bi tebe izbegao. Zato ovo moraš da radiš suptilno. Jedini uslov je da te to društvo zaista gotivi. Bilo bi stvarno bezveze da se privaljuješ tamo gde nikome nisi poželjna.

Ne daj mu završnicu

Ljudima je potrebno da svaku svoju životnu priču nekako završe, zaokruže. Dok to ne učine, ne mogu da se oslobode prošlosti i krenu dalje u životu. Ako baš želiš da se bivšem usereš u život, ne daj mu ništa što bi moglo da zaključi vašu priču. Ostavite rasprave nedovršenim i razloge skrivenim. Pogotovo ne pristaj na oproštajni seks.

veze
Ignoriši ga

Ne daj mu nikakvu priliku da ponovo popričate. Ne treba da ga izbegavaš (na kraju krajeva imate zajedničke prijatelje i glupo je da se ne pozdravite kad se sretnete), ali se više nikad ni oko čega s njim ne raspravljaj i ništa ne objašnjavaj.

Nemoj da mu vratiš stvari

Siguran način da bivšem ostaneš u mislima je da mu nikada ne vratiš omiljenu majicu ili neku dragu stvar koju je zaboravio kod tebe. Možda će te hiljadu puta u sebi opsovati, ali makar znaš da mu ne daš mira.

Izlazi na ista mesta

Nastavi da izlaziš na ista mesta kao da se ništra nije dogodilo. Pleši uz vašu nekadašnju pesmu kao da te za nju ne vezuju nikakve uspomene ni emocije. Neka misli da ti ne znači ništa. Uvek postoji šansa da će on jednostavno prestati da izlazi. Makar znaš da će mu život bez tebe biti duplo dosadniji.

Postani mu šefica

Jedno je da mu ne daš mira u slobodno vreme, a nešto sasvim drugo kada mu karijera direktno zavisi od tebe. Zaposli se u istoj firmi gde i on radi, samo nekako izdejstvuj da budeš na višem položaju od njega. To će ga zaboleti kao šut u jaja.

Naravno, na ovaj način ni samu sebe nećeš nikada osloboditi prošlosti, ali to je cena koju moraš da platiš da bi mu zauvek ostala u mislima. Možda će te mrzeti, ali ćeš mu definitivno otežati da nastavi dalje. Ovo zaista nikome neće doneti sreću, odvratno je i grozno, ali ako je to ono što zaista želiš, samo napred.

SD

Komentara
Očitavanje..