Otkrijte Lush Lovense: Nezamenljiv vibrator za svršavanje!

Da li ste ikada tražili savršen dodatak za vaše intimne trenutke? Lush Lovense vibrator je upravo ono što ste tražili!

Ovaj omiljeni dodatak na web-stranicama za odrasle ne može proći neprimećeno zahvaljujući svom prepoznatljivom roze repiću.

Šta je Lush 3 vibro-jaje?

Lush 3 vibro-jaje je vibrator za poneti namenjen stimulaciji G-tačke. Karakteriše ga ergonomska forma koja omogućava preciznu stimulaciju, dok njegov repić viri iz vagine. Ali intenzivna stimulacija G-tačke nije jedini razlog njegove popularnosti. Kao i mnoge druge igračke, Lush može biti kreativno korišćen na različite načine.

Zašto je Lush neprikosnoven izbor na “camming” stranicama?

Ne samo da je izuzetno popularan među zvezdama ove industrije, već ima niz karakteristika koje ga čine savršenim izborom za svakoga!

  1. Jedinstvena vibracija: Lush vibro-jaje dizajnirano je za ciljanu stimulaciju G-tačke. Sa svojim ergonomskim dizajnom obezbeđuje maksimalno zadovoljstvo.
  2. Kreativnost bez granica: Povežite ga sa Lovense Remote aplikacijom i prepustite se svetu vibracija koje možete kontrolisati ili čak sinhronizovati sa omiljenom muzikom na Spotifaju.
  3. Idealno za veze na daljinu: Razmenjujte poruke, slike i glasovne beleške, a vaš partner može kontrolisati vibracije čak i sa druge strane planete!
  4. Omiljen među camming zajednicom: Gledaoci mogu kontrolisati vibracije, učestvovati u igricama i ostavljati napojnice. Zabava je zagarantovana!
  5. Za snažniji orgazam: Koristite Lush vibrator za Kegelove vežbe i ojačajte mišiće karlice.
  6. Svestranost na vrhuncu: Savršen za stimulaciju celog područja klitorisa i vulve.

Zašto postoje tri modela Lush vibratora?

Pretraživanjem Lush Lovense naići ćete na tri različite igračke koje izgledaju gotovo identično. No, postoje nekoliko razlika koje ih razdvajaju, osim cene.

Svi modeli su izrađeni od glatkog i bezbednog silikona, vodootporni su i izuzetno tihi kada se koriste. Punjenje se vrši putem USB-a, čime se eliminiše potreba za zamenom baterija. Međutim, razlike su u dizajnu repića, udobnosti, mestu prekidača, povezivosti i trajanju baterije.

 

Foto FreePik
Komentara
Očitavanje..