OTVORITE OČI: Na ovim mestima vas partner najčešće vara

Niste ni pomšljali.

Možda nas razmišljanje nikada nije navelo na to da mislimo o najpogodnijima mestima za prevaru, ali ona i te kako postoje.

Najčešće prevare se dešavaju upravo ovde:

Internet

Dobro je poznato da je internet glavni razlog svađe među partnerima, ali i je i mesto na kome počinju ljubavne romanse. Sve počinje lajkovima, komentarisanjem slika i na kraju slanjem poruka. Mnoge društvene mreže imaju svrhu upoznavanja, ali je Fejsbuk još uvek najkorišćenija.

prevara

Foto: Profimedia

Radno mesto

Ujutru izgledamo odmorno, sveže, sređujemo se, pokazujemo svoje veštine i kvalitete. Sa kolegama provodimo veći deo svog života i zato je tamo najopasnije da se razviju emocije.

Teretana

Mesto u kome je naše telo uvek u prvom planu. Ističemo sve svoje adute, radimo na sebi, čime sigurno možemo privući osobe suprotnog pola. Lako stupamo u kontakte i interakciju sa drugim ljudima, pa nije redak slučaj ni zbližavanja između klijenta i trenera.

Dečko i devojka u teretani

Foto: Profimedia

U krugu prijatelja

Ljudi sa kojima se družite, preko dece, iz kraja komšije su najčešće izbor sa kojim može doći do preljube. Bliskost, susreti, nepredvidive situacije, samo su neki od trenutaka u kojima može da „izbije“ strast koja se prikrivala.

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..