OVAKO GA MUVAJ I STALNO ĆE MISLITI NA TEBE: Svaki muškarac pada na ove 4 STVARI!

Neće moći da te izbaci iz glave.

Donosimo ti nekoliko saveta američkih seksologa i psihologa koji će ti pomoći da u zavođenju muškarca koji ti je zapeo za oko i ne možeš ga izbaciti iz glave. Ovim postupcima ćeš učinio isto.

Moć mirisa

Miris je jedan od najsnažnijih podsvesnih faktora koji utiče na naše procene i odluke. U jednom istraživanju čak 89 odsto muškaraca je izjavilo da miris može povećati privlačnost žene. Od davnina su žene zavodile muškarce mirisom, pa je vreme da tu taktiku primeniš i ti. Odaberi miris koji ti najviše odgovara i koji govori o tebi, a potom ostani dosledna. Neka ga on uvek veže za tebe.
Malo pokaži, a puno sakrij

Ako misliš da muškarce privlače žene koje se oskudno odevaju, varaš se. Možda će se za takvom okrenuti, ali njihovu pažnju ipak zaokupljaju one žene koje su obučene seksi, ali njihova odeća ne otkriva previše. Uz to, vrlo je važno da se osećaš seksi u svojoj koži i odeći, jer onda tako i zračiš bez obzira šta imaš na sebi. Dakle biraj odeću u kojoj se osećaš prijatno i seksi i nikako ne preteruj s ultra kratkim suknjama, haljinama i dekolteom.

 

Budi samouverena

Svi pravi muškarci složni su u jednom – nema ništa seksepilnije i privlačnije od samouverene žene. Kao što i sama znaš samouverenost se ne gradi preko noći. Za to je potrebno vreme. Odvoji onoliko vremena koliko ti je potrebno. Izgradi novu sebe – onu koja će se dobro osećati u sopstvenoj koži.

 

Pokaži zainteresovanost

Iako kratkotrajna nedostupnost ima svoje mesto u igri zavođenja, nikako ne preteruj. Diskretno mu pokaži da ti se sviđa i da si zainteresovana. To ne znači da treba da mu izjavljuješ ljubav na prvom sastanku ili spominješ zajedničke planove za budućnost posle deset minuta poznanstva. Jednostavno, gledaj ga u oči, slušaj ga, osmehni mu se, okreni telo prema njemu. Neverbalnom komunikacijom poruči mu da te zanima.

 

SD

Komentara
Očitavanje..