OVAKO ZAISTA IZGLEDA NJENO TELO: Ešli je proglašena NAJLEPŠOM ženom na svetu, koliko je to tačno?

Najpoznatija plus – sajz manekenka se ne stidi svog tela. 

Višak kilograma, celulit, strije – sigurno najveći neprijatelji svake žene. Trudimo se da sakrijemo ove “nedostatke” koji su zapravo sastavni deo našeg tela i nešto najprirodnije čega ne smemo da se stidimo, a Ešli Grejam to jako dobro radi.

Najpoznatija plus – sajz manekenka na svetu, svakim danom nas podseća da treba da budemo ponosne na svoje telo kakvo god da je, objavljujući neretuširane fotografije na društvene mreže, pokazujući nam prirodno žensko telo iz svih mogućih uglova.

Nedavno je Ešli napravila pravu pometnju kada je na Instagram postavila fotografiju sa celulitom. Mnogi su je podržali, mnogi su je i osudili i pisali uvredljive komentare a mi kažemo jedno veliko Bravo!

 Redovno vežbam, hranim se zdravo. Volim svoje telo. Ne stidim se neravnina na svojoj koži – a ne bi trebalo ni vi – napisala je Ešli.

I pored toliko mršavih i izvajanih lepotica upravo je Ešli prošle godine proglašena najlepšom ženom sveta. Ona se trenutno odmara na Filipinima, a u ponedeljak, 30. januara, naćiće se u ulozi voditeljke u bekstejdžu takmičenja za Miss Universe. Ceremoniju će voditi Stiv Harvi, a kao muzički gosti će nastupiti Flo Rida i Bruno Mars.

 

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije