Ovo je današnji dnevni horoskop za 06. jun 2022. godine

Horoskop: Jednom znaku donosi novo poznanstvo: Lav u svađi s partnerom, Devica emotivna

Ovan

Imaćete dosta prilika da pokažete koliko ste dobri u svom poslu. Veoma ste vredni i drugi će da cene vaš trud. Posvetite se obavezama i budite temeljni.

Bik

Bilo bi dobro da provedete više vremena sa partnerom, ali vam je važno da možete da se oslonite na njega. Budite iskreni prema osobi koja vam se dopada odavno. Danas želite stabilnost, ali ste i jako romantični.

Blizanci

Veoma ste kreativni. Imate višak energije. Ništa vam ne pada teško da odradite. Moguć kraći put.

Rak

Više će da vam prija da budete sami nego da se upoznajete sa nekim novim ljudima. Ako ste zauzeti, sve je idealno u vezi, ali se teško otvarate. Nađite više vremena za odmor.

Lav

Jako je bitno da ne obraćate previše pažnje na druge ljude i da ne primate kritiku lično. Dajte sve od sebe da razumete savete starijih kolega. Provedite više vremena sa prijateljem posle posla.

Devica

Partner možda nije raspoložen za bitne razgovore pa ne trebalo da ga opterećujete. Pokušajte da dođete do kompromisa i da ne zapostavljate privatni život zbog posla. Ako ste slobodni, preko posla je moguće novo poznanstvo.

Vaga

Nisu baš su svi iskreni prema vama na radnom mestu i zato ne bi trebalo da se otvarate previše. Pazite na svoje postupke. Razmislite o tome da proširite svoja znanja.

Škorpija

Bilo bi dobro da promenite sredinu ako ste u vezi. Usredsredite se na strasti i pokušajte da izbegnete dosadu u vezi. Slobodni, flert i neko novo poznanstvo može da preraste u nešto više.

Strelac

Bilo bi dobro da pripazite da ne pravite previše grešaka na poslu. Nije vam lako, ali možete da pitate druge ljude za pomoć. Idealan je dan za dogovore sa saradnicima.

Jarac

Jako je bitno da pravite kompromis sa voljenom osobom. Zbog previše posla može da dođe do problema u komunikaciji. Ako ste slobodni, preko posla možete da upoznate neku mlađu zanimljivu osobu koja će da vam prija.

Vodolija

Dajte sve od sebe da uradite obaveze brzo i efikasno. Izdvojite neko vreme za kreativnost. Nije dan za promene. Bavite se sportom da biste bili produktivni.

Ribe

Imate želju da promenite način funkcionisanja odnosa sa partnerom, ne znate kako da mu saopštite šta tačno želite. Budite direktni. Motivisani ste da radite još više i na kraju dana ćete biti zadovoljni.

Foto Pexels
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..