BEAUTY SAVEZNIK ZA SAVRŠENU KOŽU

Koža lica može biti fantastična upravo onoliko koliko i proizvodi koje koristite za njenu negu. Ovog proleća FOREO preporučuje da dodate svojoj dnevnoj rutini novog saveznika i podignite negu kože na viši nivo.

Mali “medvedić” modernog švedskog dizajna, koji je savršeno prilagođen konturama lica, donosi neinvazivni lifting i osvaja i najprobirljivije. FOREO BEAR kombinuje tehnologiju mikrostruja protiv starenja sa T-Sonic masažom za čvršću, glatku i mladoliku kožu lica.

Ovaj revolucionarni anti-aging uređaj stimuliše i podiže više od 65 mišića lica i vrata.

Za ljubitelje kućnih beauty tretmana, FOREO je razvio savršen, neinvazivni alat koji istovremeno štedi i vreme i novac; jednostavan je za upotrebu, poboljšava cirkulaciju i produkciju kolagena, pružajući licu mladalački sjaj.

Za oblikovanje celog lica i vrata, BEAR je dostupan i u mini verziji. I ovaj “maleni saveznik” koristi istu tehnologiju mikrostruja kako bi precizno ciljao teže dostupna područja lica, poput područja oko očiju i usana. Koji god aparat da izaberete, zahvaljujući “vežbama za lice”, BEAR će postati vaš lični trener za negovanu kožu i blistav ten.

Za potpuni ugođaj i kompletan tretman lica kao iz najekskluzivnijih salona, koristite ga sa FOREO hidratantnim SERUM SERUM SERUM-om. Kombinujući antioksidativnu moć skvalena i hidratantnu hijaluronsku kiselinu, ovaj serum podmlađuje i pomaže BEAR-u da vašem licu pruži bezvremenski sjaj i trening koji zaslužuje.

Ako ste spremni da redefinišete svoje crta lica, BEAR kao i ostale proizvode iz bogate FOREO kolekcije, možete pronaći u Jasmin parfimerijama, kao i online na jasmin.rs.

 

Komentara
Očitavanje..