– Melanija je vrlo tiha i ne pokazuje previše emocija. Iako mnogi misle da je to njena uloga kao prve dame, ona je privatno zaista takva – rekla je Kejt Benet, CNN-ova novinarka iz Bele kuće.

Modni dizajneri prvo su je izbegavali, a sada se otimaju da budu u njenom užem izboru
MODNI DIZAJNERI PRVO SU JE IZBEGAVALI, A SADA SE OTIMAJU DA BUDU U NJENOM UŽEM IZBORUFOTO: PROFIMEDIA

A kako Amerikanci vole da porede Melaniju sa prethodnom prvom damom Amerike Mišel Obamom, sličnu komparaciju napravila je i novinarka. U poređenju sa Mišel, rekla je da je Melanija vrlo tiha i rezervisana. Iznela je i svoje mišljenje da upravo zbog toga ljudi pogrešno doživljavaju Melaniju kao nesrećnu ženu.

Novinarka je istakla da rad sa decom posebno usrećuje Melaniju
NOVINARKA JE ISTAKLA DA RAD SA DECOM POSEBNO USREĆUJE MELANIJUFOTO: PROFIMEDIA

Ali, kada je entuzijazam prema poslu u pitanju, novinarka Kejt Benet kaže da se ove dve dame ne razlikuju mnogo. Melanija nikako nije neodlučna i suzdržana, kako se nagađalo. Javne dužnosti prve dame obavlja vrlo odsečno i posvećeno.

Posao prve dame obavlja vrlo predano i odgovorno

– Primetila sam da vrlo lako stupa u kontakt, a posebno zadovoljstvo čini joj to da je okružena decom. To smo imali prilike da vidimo na njenom putovanju u Evropu ovog proleća, kada je u bolnicama obilazila bolesnu decu i kada je posećivala decu u školama – rekla je Benet, i dodala da je to bio njen najupečatljiviji javni nastup. 

A u vezi sa tim, progovorila je i o njenom majčintsvu.

– Primetila sam i da je jako fokusirana na majčinstvo, pa mislim da joj je najveća briga njen sin i to kako da mu bude dobra majka – rekla je Benet.

(fashionweekdaily.com)

O. K.