Svi pamtimo Jasmin Blit iz megapopularne serije “Čuvari plaže” u kojoj je glumila zanosnu spasiteljku Kerolin Holden. Seksi brineta sa ubitačnom figurom danas je samo bleda senka seks bombe kakva je bila devedesetih.

A post shared by @pamelaandersontotal on


Danas Jasmin ima 49 godina i izgleda vidno drugačije. Paparaci su je uhvatili bez trunke šminke, u neuglednom izdanju, a mnogi su odmah primetili da je nabacila i koje kilo viška.

Jasmin Blit danas
JASMIN BLIT DANASFOTO: PROFIMEDIA

Jasmin Blit svetsku slavu stekla je zahvaljujući “Čuvarima plaže”, a pre pojavljivanja u ovoj seriji glumica je iza sebe imala nekoliko filmskih uloga i pojavljivanja u nekoliko televizijskih serija.

Ugojila se i vidno ostarila
UGOJILA SE I VIDNO OSTARILAFOTO: PROFIMEDIA

Njena karijera kreće nizbrdo nakon što je 2001. godine uhapšena zbog posedovanja kokaina. Nekoliko godina borila se sa zavisnošću od droge, ali uspela je da se vrati svojoj filmskoj karijeri. Međutim, to nije potrajalo dugo pa je brzo napustila Holivud zauvek. Već više od deset godina se ne bavi glumom i sa suprugom živi u Arizoni.

A post shared by 4Icons (@4lcons) on


Dugotrajna borba sa porokom očigledno je ostavila traga na njoj, pa Jasmin danas ne liči na ženu za kojom su udisali muškarci širom sveta. Da li biste uspeli da je prepoznate?

I.K.