Ovo su 3 horoskopska znaka od kojih NIKADA nećete dobiti IZVINJENJE

Da li se i vi jedni od tih?

Kako astrolozi tvrde zvezde su odredile i to koliko nam je teško da nekome zbog onoga što smo izgovorili ili uradili uputimo izvinjenje.

Prema onome što kaže astrologija, tri horoskopska znaka skoro nikada nisu u stanju da izgovore tu reč koja bi mogla da reši neprijatne situacije.

1. Ovan

Tvrdoglavi i uporni Ovan misli da je on uvek u pravu. Uz vatreni temeperamet koji ima neretko mu se dešava da izgovori čak i ono što ne misli. Afekt mu nije stran, a reči ne bira kada se obračunava.

 

izvinjenje, izvini

Foto: Profimedia

 

Ume u momentu da kaže prvo što mu padne na pamet i povredi sagovornika. Tu nastaje novi problem što Ovnovima sujeta i ego nikada neće dozvoliti da se izvine. Oni će radije patiti što su nekoga povredili nego mu reći – izvini.

Ovnovi nisu zlonamjerni, odani su kao prijatelji i partneri, ali u svojim reakcijama su veoma brzopleti.

2. Lav

Lavovi su sujetni, nadmeni i gordi, ali su sa druge strane plemeniti. Za razliku od Ovna, Lavu su “teške reči” oružje kojim će nekoga namerno povrijediti.

Njegova sujeta i ponos su jači od njega samog, pa će sam sebi slomiti srce onim što je povredio nekoga koga voli i do koga mu je stalo, ali se neće izviniti i reći da je druga strana bila u pravu.

Neće, bar ne neposredno posle konflikta. Pustiće da se stvari slegnu, a onda ako shvati da vas gubi, a značite mu prevaliće preko usana to svoje – izvini. Ali ako vam se izvini, znajte sigurno da je to uradio iz srca i čiste duše.

3. Škorpija

Ko nije ušao u sukob sa Škrpijom ne zna šta je rat. One su velika zlopamtila kojima su reči, posebno one oštre koje povrjeđuju, glavno oružje. One vas svojim otrovom “gađaju” u najtananiji deo duše tako da njihove reči bole.

Mračna i podla Škorpija nikada ali nikada ne reaguje na prvu loptu kao vatreni Ovan ili Lav. Ona studiozno posmatra, razmatra i tek onda napada.

 

horoskopska znaka
Foto: Pixabay

Nikada vam neće reći izvini i ne očekujte to, jer ćete i sami ubrzo shvatiti ili će vas ona na volšeban način ubediti da je bila u pravu.

Foto Pixabay
Izvor/Autor SrbijaDanas
Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena.

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije