Ovo su NAJOPASNIJI HOROSKOPSKI ZNACI, nikako ih ne bi trebalo PROVOCIRATI

Lako gube kontrolu i u stanju su uraditi svašta, čak i na svoju štetu.

Svaki horoskopski znak ima svoju mračnu stranu, ali kod nekih je ta strana ipak izraženija. Dok jedni ne bi ni mrava zgazili, drugi su spremni ići toliko daleko da bi čak povredili dragu osobu kada se osećaju uznemireno, piše PinkVilla. Ako je verovati astrologiji, te horoskopske znakove ne biste trebalo provocirati jer nemaju strpljenja i lako mogu izgubiti kontrolu.

Bik

Bikovi žele biti najbolji u svemu pa će, ako vide da ih neko u nečemu dostiže, postati veoma zajedljivi i agresivni. Učiniće sve da tu osobu povrede i da se uzdignu iznad nje.

 

Bes

Bes
Foto: Profimedia

Blizanci

Blizanci su društveni i mnogo ljudi im poverava svoje tajne misleći da im mogu verovati. Međutim, oni mogu biti jako dvolični i samo čekati priliku da vas izdaju. Neće promisliti dva puta pre nego što tajnu iskoriste protiv vas, a često sa ciljem da sebi pomognu u ostvarenju neke zamisli.

Rakovi su osetljive duše pa ih i najmanja sitnica može izbaciti iz takta. Brzo će izgubiti kontrolu i povrediti sebe ili druge u trenutku nepromišljenosti.

Škorpija

Škorpije teško obuzdavaju bes. Jako ih je lako izbaciti iz takta, a ponekad mogu biti i nasilni. Veoma su ambiciozni i teško prihvaćaju neuspeh.

Ribe

Ribe često misle na novac i velika ima je želja obogatiti se. Spremni su učiniti mnogo toga kako bi ostvarili taj cilj i zbog toga bi ih se trebalo pripaziti.

 

horoskop

horoskop
Foto: Profimedia
Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..