OVO SU RETKE OSOBINE NA KOJE MOMCI PADAJU: Neodoljiva si im, ako si baš ovakva!

Nema šanse da se neće zaljubiti u vas.

Ako do sada niste uvidele šta muškarci najviše cene na vama, sada ćemo vam mi pomoći i dati putokaz kako najlakše da smuvate momka koji vam se dopada. Morate imati neke od sledećih referenci, ako želite da vas zapazi.

Veličina grudi, boja kose i očiju i uopšte fizički izgled jeste ono što muškarce privuče na prvu loptu, da se ne lažemo. Ipak, vremenom, kada se sve skupi i sabere, izgled u čitavoj priči postaje daleko manje važan, a prioritet dobijaju neke druge osobine i stvari.

Nijedan vam muškarac na svetu neće reći da su dobar stas, meke usne i lepe oči najvažniji za vezu ili život u dvoje. Faktor spoljašnjosti kratko će igrati glavnu ulogu, dok je ono što će trajno zadržati muškarca vaša psiha i duh.

Upravo zato donosimo listu 10 stvari kojima su muškarcima važnije od izgleda. Svaki bi muškarac želeo da bude sa ženom koja je:

1. Dobar slušalac

Većina muškaraca voli žene sa kratkim jezikom, to jest one od kojih neće očekivati negativne komentare, primedbe, kritike i preterane savete. Oni vole da znaju da je žena uvek tu za razgovor, ali više od svega žele ženu koja je strpljiva i spremna da sasluša pokazujući da joj je stalo, ali bez onog nama dobro poznatog džangrizanja.

flert_1
2. Spontanost

Muškarci uvek navijaju za opuštene, prirodne devojke koje se dobro osećaju u svojoj koži i ponašaju se onako kako se osećaju, bez stega i izvesne ukočenosti. Obožavaju trenutke kada ste vi izistinski vi.

3. Ostvarena i ispunjena

Svaki muškarac voli da vidi devojku zadovoljnu sobom, poslom koji radi, svojom okolinom i životom uopšte. Njima se dopadaju pozitivne žene, koje uživaju u svakom danu i trenutku.

4. Uživanje u hrani

Oni hoće opuštenu devojku koju će izvesti u restoran, a neće morati da slušaju o kalorijama, mastima i šta sme da se jede, a šta ne.

profimedia-0082201109
5. Spremna na kompromis

Svaki muškarac oseća se dobro kada zna da je njegova lepša polovina spremna na dogovor i rešenje prihvatljivo za oboje. Kompromisi su neophodni deo svake kvalitetne veze, i bez njih gotovo je sigurno da je romansa osuđena na propast.

6. Zabavna

Smisao za humor, dobre šale i povremeno glupiranje zaista znače, jer život je lakši uz smeh i razonodu. Zato kad god možete od života napravite avanturu.

SD

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije