OVO SU RETKE OSOBINE NA KOJE MOMCI PADAJU: Neodoljiva si im, ako si baš ovakva!

Nema šanse da se neće zaljubiti u vas.

Ako do sada niste uvidele šta muškarci najviše cene na vama, sada ćemo vam mi pomoći i dati putokaz kako najlakše da smuvate momka koji vam se dopada. Morate imati neke od sledećih referenci, ako želite da vas zapazi.

Veličina grudi, boja kose i očiju i uopšte fizički izgled jeste ono što muškarce privuče na prvu loptu, da se ne lažemo. Ipak, vremenom, kada se sve skupi i sabere, izgled u čitavoj priči postaje daleko manje važan, a prioritet dobijaju neke druge osobine i stvari.

Nijedan vam muškarac na svetu neće reći da su dobar stas, meke usne i lepe oči najvažniji za vezu ili život u dvoje. Faktor spoljašnjosti kratko će igrati glavnu ulogu, dok je ono što će trajno zadržati muškarca vaša psiha i duh.

Upravo zato donosimo listu 10 stvari kojima su muškarcima važnije od izgleda. Svaki bi muškarac želeo da bude sa ženom koja je:

1. Dobar slušalac

Većina muškaraca voli žene sa kratkim jezikom, to jest one od kojih neće očekivati negativne komentare, primedbe, kritike i preterane savete. Oni vole da znaju da je žena uvek tu za razgovor, ali više od svega žele ženu koja je strpljiva i spremna da sasluša pokazujući da joj je stalo, ali bez onog nama dobro poznatog džangrizanja.

flert_1
2. Spontanost

Muškarci uvek navijaju za opuštene, prirodne devojke koje se dobro osećaju u svojoj koži i ponašaju se onako kako se osećaju, bez stega i izvesne ukočenosti. Obožavaju trenutke kada ste vi izistinski vi.

3. Ostvarena i ispunjena

Svaki muškarac voli da vidi devojku zadovoljnu sobom, poslom koji radi, svojom okolinom i životom uopšte. Njima se dopadaju pozitivne žene, koje uživaju u svakom danu i trenutku.

4. Uživanje u hrani

Oni hoće opuštenu devojku koju će izvesti u restoran, a neće morati da slušaju o kalorijama, mastima i šta sme da se jede, a šta ne.

profimedia-0082201109
5. Spremna na kompromis

Svaki muškarac oseća se dobro kada zna da je njegova lepša polovina spremna na dogovor i rešenje prihvatljivo za oboje. Kompromisi su neophodni deo svake kvalitetne veze, i bez njih gotovo je sigurno da je romansa osuđena na propast.

6. Zabavna

Smisao za humor, dobre šale i povremeno glupiranje zaista znače, jer život je lakši uz smeh i razonodu. Zato kad god možete od života napravite avanturu.

SD

Komentara
Očitavanje..