Priznala je! Daju joj injekcije u zadnjicu! Ali saznali smo još jedan detalj

Moglo bi se reći da je zadnjica Kim Kardašijan napravila pravu revoluciju kada je ženski izgled u pitanju i nametnula nove ideale lepote. Mnogi je kritikuju i smatraju degutantnom, ali veliki broj je i onih koji bi sve dali da imaju baš takvu. Otkrivamo misteriju njenog najjačeg aduta – majka priroda ili fejk?

Kim je nedavno otkrila da zapravo prima injekcije u zadnjicu, ali iza svega toga stoji jednostavno objašnjenje. Ona boluje od psorijaze i lekar joj je preporučio injekcije kortizona koje bi mogle dosta da pomognu. Takođe je rekla da su glasine o tome da ubrizgava salo u zadnjicu krenule kada su paparaci uočili udubljenje na njenoj zadnjici što je inače uobičajena kontraindikacija tog leka.

119254_profimedia0221095043_630x0

– Otišla sam da primim injekciju kortizona i doktor mi je rekao da su šanse 1:1.000.000 da mi se pojavi udubljenje na zadnjici. Naravno da se pojavilo – rekla je Kim.

Misterija rešena! Da li da joj verujemo?

(harpersbazaar.com)žena

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije