Ovoga puta ZANEMARITE svoj znak i pogledajte kako PODZNAK određuje vaš seksualni život

U određenim periodima, podznak može prevladati znak i ovom segmentu života. Saznajte kako utiče na vašu seksualnost.

Ovan

Za vas je seks bitna stvar u životu. Volite direktan seks i vrlo ste strastveni. U seksu vam ponekad teško da se  suzdržavate, pa možete postati i nasilni. Ako vašem partneru to, kojim slučajem odgovara, pored vas će doživeti neviđeno seksualno zadovoljstvo. Vi ste u seksu spontani i ne trpite sputavanje. Vaš partner može biti potpuno otvoren prema vama i do kraja vam otkriti svoje male tajne. Tokom seksa ste najglasniji među svim horoskopskim znakovima.

Vaše erogene zone su lice i glava. Obožavate da vam partner gricka uši i u stanju ste doživeti orgazam tokom dobre ljubavne predigre. U stanju ste da odvojite ljubav od seksa, ali od partnera obavezno očekujete da vam je posvećen i dušom i telom. Za vas ljubavna predigra predstavlja gubljenje vremena, pa najčešće odmah prelazite na stvar.

Bik

Za vas je seks instinktivna stvar, pa se prema seksu i erotici odnosite nagonski i sasvim prirodno. Na seks gledate kao za potrebom u kojoj uživate, baš poput hrane ili pića. Zato ste skloni da i u seksu preterujete, pa kad je partner već iscrpljen vi tražite još. Senzualnost je vaše snažno oružje u osvajanju partnera za seks jer on oseća da ste mu posvećeni i da uživate u njegovom dodiru. Partnerov fizički izgled vam mnogo znači, ali i njegovo ponašanje tokom vođenja ljubavi.

Seks u kancelariji

Foto: Profimedia/ilustracija

Tražite i pružate mnogo poljubaca i zagrljaja. Partnerovo telo i seksualnost najbolje osećate preko usana. Uživate u oblinama i ukusu tela. Milovanje i masaža vas jako uzbuđuju. U seksu ste spori, a predigra vam znači skoro isto toliko koliko i sam čin. Do orgazma ne dolazite brzo, ali je on toliko snažan i ispunjujući da neko vreme nakon njega niste u stanju da nastavite ljubavnu igru. Seks radi seksa vam ništa ne znači. Grupni seks vas ostavlja ravnodušnim, iako volite sve isprobati.

Blizanci

Raznovrsnost i bujna mašta, njihova su najbolja preporuka i kad je seks u pitanju. Vaša radoznalost tera vas da u seksu dosta eksperimentišete i isprobavate različite varijante. To je jedini način da vam partner brzo ne dosadi i da ne izgubite interes za seks. Budući da ste jedan od najintelektualnijih znakova, seksu prilazite na toj osnovi.

Pornografija vam nije strana i na vas može delovati vrlo stimulativno. Tražite različite načine da zadovoljite svoj seksualni ego. Gotovo redovno imate i po nekoliko seksualnih partnera. Čak i kada osobu s kojom ste izuzetno volite. Perverzije su za vas normalni i sastavni deo seksa i tu nema ništa neobično. Važno je da se vi dobro zabavljate.

Rak

Vaš pristup seksu vrlo je romantičan. Emotivna veza mora biti sastavni deo seksa, u protivnom nećete biti zainteresovani. Ipak, to ne znači da je seks u vašem životu retkost. Niste promiskuitetni već monogamni, volite da imate stalnog partnera i stalno ste u strahu da ga ne izgubite. Pažljivi ste u ljubavnom činu i nećete učiniti ništa za šta niste sigurni da partneru odgovara.

Milovanje i predigra traju dugo, a često ste i s time zadovoljni i nije neophodno da doživite orgazam. Vaš orgazam nije jak i kratak već je prikriven, tih i dugo traje. Međutim, ako partnera to uzbuđuje, glumićete spontane i jake orgazme. S druge strane, nećete podnositi kritiku, ili ne daj, Bože, ismejavanje. Tad znate biti opaki i osvetnički raspoloženi. Zbog straha da budete odbijeni, retko prvi preuzimate inicijativu.

Lav

Lavovi najviše uživaju u seksu s osobama za koje su sigurni da ih obožavaju. Vi kao Lav imate urođenu potrebu da vam se druge osobe dive i u seksu činite stvari na takav način da biste izazvali divljenje partnera vašim seksualnim potencijalima i veštinama. Kad vam partner laska i divi vam se, lako ćete dostići vrhunac seksualnog zadovoljstva. Vaša očekivanja u seksu su velika, ali ste spremni da na ono što dobijete uzvratite još većom merom. Izgled vam je važan, pa se najviše odlučujete za partnere koji su atraktivni i privlače pažnju okoline.

Volite ogledala u spavaćoj sobi, a bogami i video kameru. Seks doživljavate kao predstavu, od koje po završetku očekujete gromoglasni pljesak.

momak i devojka leže

Foto: Profimedia

Devica

Vi i u seksu tražite savršenstvo. Zbog toga neprestano imate osećaj da niste dovoljno dobri, pa vas treba uveravati da je s vama sve u redu jer ste vi sami sebi najstroži kritičar. Prema partneru ste takođe vrlo kritični, nije vas ni malo lako zadovoljiti, ali ste velikodušni i neprestano mu pružate šansu da bude bolji. Od perverzija u obzir dolazi malo mazohizma, a ženama u ovom znaku nisu strana ni homoseksualna iskustva. U seksu preferirate direktnost i ne volite mnogo iznenađenja i eksperimentisanja.

Trudite se da zadovoljite partnera jer samo tada možete primiriti svoju potrebu da ste savršeni. Inicijativu za seksualni odnos najčešće preuzima vaš partner. U krevetu ste bolji sledbenik nego vođa. Nespretni ste u iskazivanju svojih osećanja, ali su ona uvek dublja nego što to pokazujete. S druge strane, previše ste realistični da bi vas nečije laskanje impresioniralo.

Vaga

Vagama je seks sredstvo dobijanja ljubavi i razumevanja. Vrlo ste romantični i više ste zaljubljeni u ljubav, nego u svog partnera. Žudite da vas partner obožava i da vam laska, čak i kad znate da je to samo laskanje. Za vas je seks deo veće i značajnije igre koja se zove flert i osvajanje. Zbog toga on nema prioritet u vašim odnosima s drugim osobama, naročito što vas rutinski seks deprimira i nepovoljno utiče na vaše emocije prema partneru.

Često ste spremni na promiskuitetno ponašanje samo da bi svi bili na broju. Takođe, izbegavate da povrediti druge pa i to može biti razlog slabog otpora pred naletom seksualnih želja drugih osoba. U toku seksa težite disciplini te se maksimalno prilagođavate željama svog partnera. Čak više vodite računa o njima nego o zadovoljenju vlastitih seksualnih želja.

Škorpija

Vi preterujete sa seksom i u seksu. Osoba ste s vrlo jakim seksualnim mogućnostima. Cela vaša pojava vrišti seks, ali ste vi u stanju da vršite kontrolu nad sobom što još više privlači suprotan pol. Vaša želja za uživanjem u seksu vrlo je snažna. Zbog nje ste u stanju da dostignete neslućene visine, ali i da potonete u bezdan. Vi seks shvatate izuzetno ozbiljno (kao uostalom i sve druge stvari) i zato niste zainteresovani za jednokratni seks i prolazne veze. Redovan seks je obavezan.

Tokom seksa potpuno preuzimate kontrolu. Ono što se događa u krevetu ne događa se samo na fizičkom, već i na mentalnom planu. Vrlo ste seksualno izdržljivi i u stanju ste da potpuno fizički i psihički iscrpite partnera. Često na njemu ostavljate vidljive znakove svoje neobuzdane strasti. To ne radite svesno, već se toliko zanesete u seksualnoj igri da višak svoje energije jednostavno niste u stanju da iskontrolišete, što nije za zameriti.

 

Strelac

Za vas je seks, pre svega, zabava. Ponekad su ta uzbuđenja važnija od samog seksualnog čina. U svemu tome ste opušteni i bezbrižni. Sam seks je spontan i vi znate uživati u njemu. Vrlo ste izdržljivi i to zahtevate od partnera. Jednom rečju za vas je seks normalni nastavak druženja s osobom do koje vam je stalo. Budući da na seks gledate kao na nešto zabavno i ne shvatate ga ozbiljno kao drugi ljudi, skloni ste ponekad i promiskuitetnom ponašanju.

Ipak pre i tokom samog seksa volite da se dogovarate sa partnerom šta ćete raditi kako bi uzbuđenje i zadovoljstvo bilo maksimalno. Bitno vam je da znate da je i vaš partner zadovoljan u seks, zato ste spremni da isprobate različite varijante kako bi seks bio stalno bolji i zanimljiviji. Seks je za vas avantura i često volite voditi ljubav u neuobičajenim okolnostima, u prirodi, na nekim nepoznatim mestima.

Jarac

O vašoj seksualnosti postoji najviše zabluda. Jarac se često smatra ne baš jakim seksualnim znakom. Razlog za takvo mišljenje leži u činjenici da ste vi oprezna osoba i ni u čemu ne prenagljujete, pa ni u seksu. Vama je važno da dobro upoznate partnera pre nego što postanete intimni. Kad se to dogodi, vi lako postajete seksualno nezasita osoba. Čim započne seksualna igra, vi ste vrlo direktni i nemate kočnica. Insistirate na potpunom zadovoljstvu i pomalo ste sebični. Najviše volite jednostavan seks, ali vam nisu strane ni perverzije. Tu pre svega treba navesti sadizam i homoseksualnost.

Takođe, imate kontrolu nad svojim celokupnim seksualnim životom i u njemu nema iznenađenja i nepredvidljivih stvari. I u seksu posmatrate odnose na duže staze i polako partnera pripremate i uvodite na tlo koje vama najbolje odgovara.

Muškarac gricka uvo ženi

Foto: Profimedia/ilustracija

Vodolija

Vi ste nekonvencionalni i nepredvidivi u seksu. Nedostaje vam osećaj za pravu meru stvari pa ne uspevate da odredite kad je pravi trenutak da se zaustavite. Ipak, vi ste pre svega prijateljska pojava i niste posesivni u svojoj seksualnosti. Predigra vam nije neophodna i više volite da odmah pređete na konkretnu stvar.

Za vas su prihvatljiva nestandardna seksualna ponašanja, ali ne i ona koja uključuju nasilnost. Vaša humana priroda ne dopušta vam da zbog svog zadovoljstva partneru nanosite bilo kakve fizičke ili psihičke povrede. Nije vam stran grupni seks, a uživate i u voajerstvu. Takođe, obožavate seks na neobičnim mestima.

Ribe

Ako ste rođeni u podznaku Ribe, onda ste vi u seksu upravo onakvi kakvima vas je učinio vaš partner. Vašim celokupnim životom, a pogotovo seksom, upravljaju emocije. Prepuni ste emocija i stalno tražite priliku da ih iskažete. U seksu ste maštoviti i osećajni i žudite za uzbuđenjima i senzualnošću. Zato vam najviše odgovaraju partneri koji su izuzetno slobodni u seksu.

U stanju ste da partnera pratite u svemu, čak da i svoju izdržljivost uskladite sa njegovom. Vaš osnovni cilj je da partner bude zadovoljan i spremni ste da glumite kako biste to postigli, naravno, ako je to potrebno. Zbog svoje prevelike emotivnosti i miroljubivosti, vernost nije vaša najjača strana. Relativno kasno seksualno sazrevate, ali uspevate da nadoknadite propušteno. Vi ste osoba kojoj seks pomaže da se bolje oseća.

Komentara
Očitavanje..