Ovoga puta ZANEMARITE svoj znak i pogledajte kako PODZNAK određuje vaš seksualni život

U određenim periodima, podznak može prevladati znak i ovom segmentu života. Saznajte kako utiče na vašu seksualnost.

Ovan

Za vas je seks bitna stvar u životu. Volite direktan seks i vrlo ste strastveni. U seksu vam ponekad teško da se  suzdržavate, pa možete postati i nasilni. Ako vašem partneru to, kojim slučajem odgovara, pored vas će doživeti neviđeno seksualno zadovoljstvo. Vi ste u seksu spontani i ne trpite sputavanje. Vaš partner može biti potpuno otvoren prema vama i do kraja vam otkriti svoje male tajne. Tokom seksa ste najglasniji među svim horoskopskim znakovima.

Vaše erogene zone su lice i glava. Obožavate da vam partner gricka uši i u stanju ste doživeti orgazam tokom dobre ljubavne predigre. U stanju ste da odvojite ljubav od seksa, ali od partnera obavezno očekujete da vam je posvećen i dušom i telom. Za vas ljubavna predigra predstavlja gubljenje vremena, pa najčešće odmah prelazite na stvar.

Bik

Za vas je seks instinktivna stvar, pa se prema seksu i erotici odnosite nagonski i sasvim prirodno. Na seks gledate kao za potrebom u kojoj uživate, baš poput hrane ili pića. Zato ste skloni da i u seksu preterujete, pa kad je partner već iscrpljen vi tražite još. Senzualnost je vaše snažno oružje u osvajanju partnera za seks jer on oseća da ste mu posvećeni i da uživate u njegovom dodiru. Partnerov fizički izgled vam mnogo znači, ali i njegovo ponašanje tokom vođenja ljubavi.

Seks u kancelariji

Foto: Profimedia/ilustracija

Tražite i pružate mnogo poljubaca i zagrljaja. Partnerovo telo i seksualnost najbolje osećate preko usana. Uživate u oblinama i ukusu tela. Milovanje i masaža vas jako uzbuđuju. U seksu ste spori, a predigra vam znači skoro isto toliko koliko i sam čin. Do orgazma ne dolazite brzo, ali je on toliko snažan i ispunjujući da neko vreme nakon njega niste u stanju da nastavite ljubavnu igru. Seks radi seksa vam ništa ne znači. Grupni seks vas ostavlja ravnodušnim, iako volite sve isprobati.

Blizanci

Raznovrsnost i bujna mašta, njihova su najbolja preporuka i kad je seks u pitanju. Vaša radoznalost tera vas da u seksu dosta eksperimentišete i isprobavate različite varijante. To je jedini način da vam partner brzo ne dosadi i da ne izgubite interes za seks. Budući da ste jedan od najintelektualnijih znakova, seksu prilazite na toj osnovi.

Pornografija vam nije strana i na vas može delovati vrlo stimulativno. Tražite različite načine da zadovoljite svoj seksualni ego. Gotovo redovno imate i po nekoliko seksualnih partnera. Čak i kada osobu s kojom ste izuzetno volite. Perverzije su za vas normalni i sastavni deo seksa i tu nema ništa neobično. Važno je da se vi dobro zabavljate.

Rak

Vaš pristup seksu vrlo je romantičan. Emotivna veza mora biti sastavni deo seksa, u protivnom nećete biti zainteresovani. Ipak, to ne znači da je seks u vašem životu retkost. Niste promiskuitetni već monogamni, volite da imate stalnog partnera i stalno ste u strahu da ga ne izgubite. Pažljivi ste u ljubavnom činu i nećete učiniti ništa za šta niste sigurni da partneru odgovara.

Milovanje i predigra traju dugo, a često ste i s time zadovoljni i nije neophodno da doživite orgazam. Vaš orgazam nije jak i kratak već je prikriven, tih i dugo traje. Međutim, ako partnera to uzbuđuje, glumićete spontane i jake orgazme. S druge strane, nećete podnositi kritiku, ili ne daj, Bože, ismejavanje. Tad znate biti opaki i osvetnički raspoloženi. Zbog straha da budete odbijeni, retko prvi preuzimate inicijativu.

Lav

Lavovi najviše uživaju u seksu s osobama za koje su sigurni da ih obožavaju. Vi kao Lav imate urođenu potrebu da vam se druge osobe dive i u seksu činite stvari na takav način da biste izazvali divljenje partnera vašim seksualnim potencijalima i veštinama. Kad vam partner laska i divi vam se, lako ćete dostići vrhunac seksualnog zadovoljstva. Vaša očekivanja u seksu su velika, ali ste spremni da na ono što dobijete uzvratite još većom merom. Izgled vam je važan, pa se najviše odlučujete za partnere koji su atraktivni i privlače pažnju okoline.

Volite ogledala u spavaćoj sobi, a bogami i video kameru. Seks doživljavate kao predstavu, od koje po završetku očekujete gromoglasni pljesak.

momak i devojka leže

Foto: Profimedia

Devica

Vi i u seksu tražite savršenstvo. Zbog toga neprestano imate osećaj da niste dovoljno dobri, pa vas treba uveravati da je s vama sve u redu jer ste vi sami sebi najstroži kritičar. Prema partneru ste takođe vrlo kritični, nije vas ni malo lako zadovoljiti, ali ste velikodušni i neprestano mu pružate šansu da bude bolji. Od perverzija u obzir dolazi malo mazohizma, a ženama u ovom znaku nisu strana ni homoseksualna iskustva. U seksu preferirate direktnost i ne volite mnogo iznenađenja i eksperimentisanja.

Trudite se da zadovoljite partnera jer samo tada možete primiriti svoju potrebu da ste savršeni. Inicijativu za seksualni odnos najčešće preuzima vaš partner. U krevetu ste bolji sledbenik nego vođa. Nespretni ste u iskazivanju svojih osećanja, ali su ona uvek dublja nego što to pokazujete. S druge strane, previše ste realistični da bi vas nečije laskanje impresioniralo.

Vaga

Vagama je seks sredstvo dobijanja ljubavi i razumevanja. Vrlo ste romantični i više ste zaljubljeni u ljubav, nego u svog partnera. Žudite da vas partner obožava i da vam laska, čak i kad znate da je to samo laskanje. Za vas je seks deo veće i značajnije igre koja se zove flert i osvajanje. Zbog toga on nema prioritet u vašim odnosima s drugim osobama, naročito što vas rutinski seks deprimira i nepovoljno utiče na vaše emocije prema partneru.

Često ste spremni na promiskuitetno ponašanje samo da bi svi bili na broju. Takođe, izbegavate da povrediti druge pa i to može biti razlog slabog otpora pred naletom seksualnih želja drugih osoba. U toku seksa težite disciplini te se maksimalno prilagođavate željama svog partnera. Čak više vodite računa o njima nego o zadovoljenju vlastitih seksualnih želja.

Škorpija

Vi preterujete sa seksom i u seksu. Osoba ste s vrlo jakim seksualnim mogućnostima. Cela vaša pojava vrišti seks, ali ste vi u stanju da vršite kontrolu nad sobom što još više privlači suprotan pol. Vaša želja za uživanjem u seksu vrlo je snažna. Zbog nje ste u stanju da dostignete neslućene visine, ali i da potonete u bezdan. Vi seks shvatate izuzetno ozbiljno (kao uostalom i sve druge stvari) i zato niste zainteresovani za jednokratni seks i prolazne veze. Redovan seks je obavezan.

Tokom seksa potpuno preuzimate kontrolu. Ono što se događa u krevetu ne događa se samo na fizičkom, već i na mentalnom planu. Vrlo ste seksualno izdržljivi i u stanju ste da potpuno fizički i psihički iscrpite partnera. Često na njemu ostavljate vidljive znakove svoje neobuzdane strasti. To ne radite svesno, već se toliko zanesete u seksualnoj igri da višak svoje energije jednostavno niste u stanju da iskontrolišete, što nije za zameriti.

 

Strelac

Za vas je seks, pre svega, zabava. Ponekad su ta uzbuđenja važnija od samog seksualnog čina. U svemu tome ste opušteni i bezbrižni. Sam seks je spontan i vi znate uživati u njemu. Vrlo ste izdržljivi i to zahtevate od partnera. Jednom rečju za vas je seks normalni nastavak druženja s osobom do koje vam je stalo. Budući da na seks gledate kao na nešto zabavno i ne shvatate ga ozbiljno kao drugi ljudi, skloni ste ponekad i promiskuitetnom ponašanju.

Ipak pre i tokom samog seksa volite da se dogovarate sa partnerom šta ćete raditi kako bi uzbuđenje i zadovoljstvo bilo maksimalno. Bitno vam je da znate da je i vaš partner zadovoljan u seks, zato ste spremni da isprobate različite varijante kako bi seks bio stalno bolji i zanimljiviji. Seks je za vas avantura i često volite voditi ljubav u neuobičajenim okolnostima, u prirodi, na nekim nepoznatim mestima.

Jarac

O vašoj seksualnosti postoji najviše zabluda. Jarac se često smatra ne baš jakim seksualnim znakom. Razlog za takvo mišljenje leži u činjenici da ste vi oprezna osoba i ni u čemu ne prenagljujete, pa ni u seksu. Vama je važno da dobro upoznate partnera pre nego što postanete intimni. Kad se to dogodi, vi lako postajete seksualno nezasita osoba. Čim započne seksualna igra, vi ste vrlo direktni i nemate kočnica. Insistirate na potpunom zadovoljstvu i pomalo ste sebični. Najviše volite jednostavan seks, ali vam nisu strane ni perverzije. Tu pre svega treba navesti sadizam i homoseksualnost.

Takođe, imate kontrolu nad svojim celokupnim seksualnim životom i u njemu nema iznenađenja i nepredvidljivih stvari. I u seksu posmatrate odnose na duže staze i polako partnera pripremate i uvodite na tlo koje vama najbolje odgovara.

Muškarac gricka uvo ženi

Foto: Profimedia/ilustracija

Vodolija

Vi ste nekonvencionalni i nepredvidivi u seksu. Nedostaje vam osećaj za pravu meru stvari pa ne uspevate da odredite kad je pravi trenutak da se zaustavite. Ipak, vi ste pre svega prijateljska pojava i niste posesivni u svojoj seksualnosti. Predigra vam nije neophodna i više volite da odmah pređete na konkretnu stvar.

Za vas su prihvatljiva nestandardna seksualna ponašanja, ali ne i ona koja uključuju nasilnost. Vaša humana priroda ne dopušta vam da zbog svog zadovoljstva partneru nanosite bilo kakve fizičke ili psihičke povrede. Nije vam stran grupni seks, a uživate i u voajerstvu. Takođe, obožavate seks na neobičnim mestima.

Ribe

Ako ste rođeni u podznaku Ribe, onda ste vi u seksu upravo onakvi kakvima vas je učinio vaš partner. Vašim celokupnim životom, a pogotovo seksom, upravljaju emocije. Prepuni ste emocija i stalno tražite priliku da ih iskažete. U seksu ste maštoviti i osećajni i žudite za uzbuđenjima i senzualnošću. Zato vam najviše odgovaraju partneri koji su izuzetno slobodni u seksu.

U stanju ste da partnera pratite u svemu, čak da i svoju izdržljivost uskladite sa njegovom. Vaš osnovni cilj je da partner bude zadovoljan i spremni ste da glumite kako biste to postigli, naravno, ako je to potrebno. Zbog svoje prevelike emotivnosti i miroljubivosti, vernost nije vaša najjača strana. Relativno kasno seksualno sazrevate, ali uspevate da nadoknadite propušteno. Vi ste osoba kojoj seks pomaže da se bolje oseća.

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije