Ovu ženu bez šminke ne može više niko da prepozna

Nekada je bila jedan od najpoznatijih seks simbola, a danas je neprepoznatljiva…

Pamelu Anderson (49) su paparaci uslikali u potpuno prirodnom izdanju dok je obavljala neke poslove vozikajući se po ulicama Malibua.

Za ovu priliku Pamela je odabrala belu dugu haljinu i baletankice, ali najveću pažnju je privuklo njeno lice bez šminke.

119390_pamela-profimedia0297720750_630x0

Interesuje vas kako da povećate ili smanjite grudi prirodnim putem? Različite savete i trikove možete da pročitate ovde.

Na fotografijama ona deluje dosta starije i prilično je očigledno da su brojne plastične operacije o kojima je otvoreno pričala i buran stil života dosta uticali na njen izgled.

Još kao tinejdžerka Pamela je privlačila veliku pažnju zbog svoje lepote, ali je smatrala da joj treba jedan bitan adut da bi uspela u Holivudu i bila je u pravu!

Ona je krasila naslovnicu čuvenog magazina „Plejboj“ 1989. godine i pojavila se u njemu u naredne 22 godine više puta nego bilo koji drugi model.

Kada je počela da glumi u seriji „Čuvari plaže“, svi su primetili atraktivnu plavušu zbog njenih aduta, zgodne figure i lepog lica.

119387_pamela-profimedia0099003964_630x0

To joj je omogućilo da dostigne svetsku slavu i da postane jedan od najpoznatijih seks simbola devedesetih godina.

Ona je svakako umela da iskoristi priliku koja joj je pružena i jako dugo je svojim provokativnim fotografijama raspaljivala maštu muškarcima.

Ipak, izgleda da su ti dani iza nje… Šta vi mislite?

Žena

Komentara
Očitavanje..