Pa kako vam zvuči, tako i izgleda

Kim Kardašijan Vest pravi novi udar na Instagramu. Pa kako vam zvuči, tako i izgleda. Čekajte, još je šokantnije od onoga što možete da zamislite.

Ipak je to Kim, majstor šokiranja u 21. veku ili bolje da kažemo, Moćni rendžer Kimberli i njena „pink moć“?

 

View this post on Instagram

 

Pink Power Ranger Kimberly ?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Radije bismo da je u ovom roze kombinezonu i neon čizmama nazovemo flamingos ili Pink Panter. Znate, ljude treba nazvati pravim imenom. Izvini, Kim. Ali evo, sad ćemo da se iskupimo!

Na stranu to što je za ocenu nečijeg stila uvek izuzetno važan način na koji on nosi određenu odeću (ili (ne) odeću što je čest slučaj sa Kim), trendovi koje promoviše rijaliti zvezda jesu vredni pažnje.

Retro šik u novom ruhu koji viđamo na njoj osmislio je neko ko i te kako poznaje modu i zna da napravi iskorak od onoga što se plasira na modnoj sceni.

 

View this post on Instagram

 

Who saw last weeks episode of KUWTK when we were in Bali? We continue it this week in Bali so be sure to tune into E!

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Kim koja se ovih dana sa porodicom uputila na Bali, a kako njena modna izdanja kažu, rado bi se vratila u devedesete. Naravno, kada bi u prošlo vreme mogla da prenese sav uticaj koji ima danas.

A devedesete su iz modnog ugla tako inspirativne i drugačije. Samo… zamislite ovo što nosi Kim na, recimo, Naomi Kembel ili Điđi Hadid! Vidite kako bi utisak bio bolji!

J.M.
Foto Profimedia
Izvor/Autor Žena/Blic
Komentara
Očitavanje..