PA NIJE MOGUĆE! Najbolja g*za na estradi je zapravo delo HIRURGA (18+ VIDEO)

Dva puta ju je povećavala.

Starleta i pevačica Tamara Đurić navodno je dala 4000 evra za povećanje zadnjice. Ona je nedavno posetila jednu beogradsku kliniku gde su joj lekari ubrizgali hijaluron u zadnjicu.

Kako „Inforemer“ saznaje, starleta se odlučila za „remont“ jer je dobila poslovnu ponudu iz inostranstva pa je želela da njeno telo izgleda što bolje.

– Tamaru su pre mesec dana zvali agenti iz inostranstva, koji su joj ponudili da se slika za jedan od najprestižnijih muških časopisa. Posle kraćih pregovora, Tamara je pristala da uradi seksi fotografije ali je pre toga želela da još malo dotera svoje telo. Odlučila je da poveća zadnjicu kako bi slike bile što seksepilnije. Oduvek su joj se sviđale brazilske guze pa je hirurškim zahvatom želela da postigne takav izgled – rekao je Tamarin bliski prijatelj.

A video posted by Tamara Djuric (@tamarastar89) on


Inače, starleta je već jednom povećavala zadnjicu ali su joj tada ubrizgani akva – fileri koji koštaju oko 6.000 evra. Ova metoda se koristi kod malih i opuštenih zadnjica a Tamara je ovoga puta htela da njena bude što veća pa joj je stavljen hijaluron.

Što se tiče odlaska kod estetskog hirurga – tu sam redovna! Kao što redovno treniram, idem kod kozmetičara, na pedikir, manikir idem i kod njega. . .To je sasvim normalno u 21. veku. Nemam problem da javno govorim o svojim estetskim zahvatima – bila je iskrena Tamara.

Komentara
Očitavanje..