Pet NAČINA da muškarca dovedete do VRHUNCA, a za njega ćete biti BOGINJA!

Foto: Profimedia
0 4,581

On želi da ima svaki deo vašeg tela!

U svakoj vezi se dogodi da s*ksualni život dođe do izvesnog vrhunca i onda kada mislite da ne možete više i bolje, probajte savete o kojima pišemo u nastavku.

RECEPT ZA NAJUKUSNIJU PILETINU: Prava stvar za zauzete ŽENE, brzo se sprema, ali i POJEDE!
Seks u kancelariji

Foto: Profimedia/ilustracija

Hvalite ga

Obično mislimo da su žene te koje komplimenti hrane, ali muškarac podjednako želi da bude hvaljen, mažen i pažen. Ženu, koja uvek nađe razlog da ga pohvali, partner će poželeti da zadovolji maksimalno, kako bi on uvek bio “predmet božanstva” u njenim očima. Svaki muškarac želi da zna kako on ima ono nešto što privlači ženu, zato ga omađijajte lepim rečima i gestovima i trudiće se da letite svaki put kada je u vama.

LAŽIRATE ORGAZAM? Evo zašto to i NIJE tako loša stvar! Možda ćete i češće praktikovati…

“Šefice, uradiću sve što tražiš”

Dajte mu instrukcije i jasno pokažite gde i šta volite. Muškarac želi ženu koja je sigurna u svoje seksualne želje. Zato, često preuzmite inicijativu i predložite nešto novo, što će osvežiti vaše intimne trenutke. Probajte analni s*ks, čak iako vam većina prijateljica govori da je užasan, jer nikada ne znate šta će se vama svideti. . San svakog muškarca je da žena pripada samo njemu svakim delom svog tela, ali i da se on njoj potpuno preda i prepusti uživanju. Zato, vodite nekada igru i budite njegova gospodarica s*ksa.

LAŽIRATE ORGAZAM? Evo zašto to i NIJE tako loša stvar! Možda ćete i češće praktikovati…

Budite stalno spremne za seks i dajte mu jasne signale da imate prljave misli

Častite ga vrućom porukom dok je na poslu, ili mu pošaljite erotske fotografije od kojih će mu zastati dah. Kada dođe kući otvorite mu vrata goli i krenite u nudistički ples, dok on ne počne da gori od želje i prisloni vas uz zid. Ako se vozite gradom, naročito noću, stavljajte mu ruku u pantalone, zatim mu dopustite da se parkira, a onda zatalasajte auto. Budite samouverene, jer je samopouzdanje neverovatno s*ksi. Naravno, ukoliko se ne pretvorite u ego manijaka, koji osim sebe ne vidi ostatak sveta.

Prihvatite ga celog

Gutanje sperme većini žena je jako neprijatan deo s*ksa, pa se to najčešće dešava kada vas partner iznenadi. Međutim, ima i onih koji vole da osete ukus sperme, zato probajte da vidite hoće li se i vama svideti. Nekim muškarcima će ovaj čin značiti da ga prihvatate u potpunosti i da obožavate njegovo telo. Ipak, ima i onih kojima je nakon toga grozno da poljube devojku. Zato, pažljivo prostudirajte šta on želi i proverite da li se i vama sviđa da njegova tečnost ostane u vašim ustima.

Slobodno navalite: Ova hrana BRIŠE SALO sa stomaka!
Noge sa gaćicama

Foto: Profimedia

Prljavi govor

Ono što muškarac vidi, čuje i oseća je u direktnoj vezi sa mozgom. Zato mu napunite glavu jakim s*ksualnim nabojem i izludite ga prljavim pričama. Ovde možete pročitati šta sve oni obožavaju da čuju u krevetu, pa iskoristite neke od tih saveta i rasplamsajte već podgrejanu strast. Bezobraznim rečima ćete ga podstaći da doživi bombastičan orgazam i da se oseća kao vaš Bog i batina u krevetu.

 

Potrebna grubost

Šta god da volite u s*ksu, previše romantike nikada nije dobro. Ne može sve biti slatko i bajkovito, jer vi niste princeza sa filmskog platna, kojoj su uvek potrebni samo nežni dodiri. Zato, pokažite vašu grubu stranu i shvatite da u krevetu morate biti i s*ksi tigrica, a ne samo uplašeni zečić. Zapalite njegovu maštu i probudite zavodnicu u sebi. Probajte tajne sado-mazo s*ksa i otrkrijte šta vas najviše “pali”. Dopustite mu da vas veže, da vas vuče za kosu, da pojačava tempo dok ne krenete da vrištite od zadovoljstva.

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..