PETI BRAK MI SE RASPADA, IMAM OSMERO DJECE, SVI ME OPTUŽUJU DA NAMJERNO TO SVE RADIM!

Ali to nije uopće tako… Ne znam zašto bih si namjerno uništavala brakove nisam baš toliko luda kako oni misle.

Jednostavno valjda nemam dobar izbor muškarca jer na kraju u tome svemu patim ja. Uvijek se udam za neku budalu koja pije, tuče ili vara niti jedan od njih pet nije bio savršen. Je u početku sve sjajno i super i onda na kraju pomažu svoje pravo lice. To me užasno ljuti i nije mi jasno da sam baš toliko čitava da ne vidim u samom početku kakvi su.

Ja bih voljela da si više nađem muškarca koji je savršen za mene i koji me neće izdati kada se budem najmanje nadala. Imam osmero djece neki su sa mnom a neki sa bivšim muževima. Samo sva ta djeca krive mene i govore mi da to namjerno radim.

Tako i moji roditelji, ali to uopće nije istina jer nemam razloga da to namjerno radim, ja bih htjela da budem konačno sretna sa jednim i da ne prolazim stalno kroz iste stvari sudske procedure rastave i te gluposti. Ovo je peti brak da mi se raspao.

I ja se nadam ako se udam šesti puta da će to biti onaj pravi da više neću proći kroz isto opet. Eto jedina super strana kod svih tih muževa je što stvarno brinu o svojoj djeci pomažu mi za sve što im treba kupiti i dati, pa tako nije sve na meni i mojim leđima.

Izvor/Autor Pitaj.Online
Komentara
Očitavanje..