Pila je limun i med svakog jutra godinu dana i evo šta se dogodilo

Za dobrobiti limuna i meda smo svi čuli, ali ipak, retko ko ima naviku da popije ovu mešavinu. Međutim, posle iskustva ove žene, pićete je svaki dan.

Kristal Dejvis je odlučila da iz sopstvenog iskustva sazna koliko je zaista zdrava kombinacija limuna i meda. Zbog toga je svaki dan pila toplu vodu sa limunom i medom.

Osnovni razlog za ovu odluku je bio želja da sazna da li će ova mešavina zaista da poboljša njeno zdravlje. Rezultat je toliko iznenadio da je preporučila ovo piće svima.

Zašto bi trebalo da u svoju ishranu uvedete kombinaciju meda i cimeta saznajte ovde.

Sjajna kombinacija

Limun i med se dugi niz godina koriste kao prirodni lek za prehladu i grip, mada većina ljudi nije sigurna kako tačno ova kombinacija funkcioniše.

Med je prirodni lek za prehladu zbog svojih antibakterijskih svojstava. On jača imuni sistem i ubrzava vreme koje je telu potrebno da se oporavi od bolesti.

Limun ima velike količine vitamina C, koji takođe pomaže u ozdravljenju i jača imuni sistem.

Zajedno, limun i med su sjajna kombinacija za borbu protiv dosadne prehlade, ali mogu da učine i mnogo više od toga.

50242_shutterstock-156284285_630x0

Eksperiment

Kristal Dejvis se borila sa prehladama i gripom ceo svoj život. Kada god je imala problem, obično se okretala medicinskim sredstvima koje je kupovala u apoteci. Međutim, jednog dana je odlučila da isproba toplu limunadu sa medom koju je pila svako jutro na prazan stomak tokom godinu dana.

Tokom tih godinu dana, otkrila je brojna poboljšanja svog zdravstvenog stanja, zbog čega je nastavila da pije mešavinu i posle tog vremena. Koje su bile te promene?

– Imala je više energije ujutru, pa je prestala da pije kafu da bi održala pažnju tokom dana.

– Nije više imala probleme sa infekcijma urinarnog trakta jer je ova kombinacija prirodan diuretik i stimuliše izbacivanje otrova iz organizma.

– Primetila je i da joj se zdravlje kože poboljšalo, da je postala sjajna i zategnutija. Med poboljšava proizvodnju kolagena, dok limun pročišćava krv,

– Uspela je i da brže izgubi višak kilograma.

Recept

Ako biste voleli da probate ovaj sjajni napitak, biće vam potrebno:

– sok pola jednog limuna,
– jedna kašičica meda,
– topla voda.

Pijte ovu mešavinu svakog jutra kada se probudite pre doručka. Efekti se neće pojaviti preko noći, ali ćete vremenom primetiti da vam se poboljšao imunitet, kao i brojne druge pozitivne efekte.

 

Žena

Komentara
Očitavanje..