Pili su samo vodu mesec dana: Rezultati ih iznenadili! (VIDEO)

Učesnici eksperimenta su želeli da se osećaju zdravo, da iskontrolišu svoju žeđ za kafom od koje su bili zavisni i da imaju više energije tokom dana

Četvoro mladih ljudi – Stiven, Ela, Kejti i Dejvid – koji ne mogu da zamisle dan bez kafe, vina, čaja i soka, odlučili su da učestvuju u eksperimentu i da mesec dana piju samo vodu.

Svi su bili svesni činjenice da će eksperiment da im pomogne u hidrataciji organizma i da će generalno da se osećaju bolje bez svih ostalih napitaka, pa su zato i prihvatili izazov. Želeli su da se osećaju zdravo, da iskontrolišu svoju žeđ za kafom od koje su bili zavisni i da imaju više energije tokom dana, kada im obično nedostane snage i volje za svakodnevne obaveze. Međutim, niko nije mogao da ih pripemi na ono što je usledilo. Naime, početni entuzijazam je nekima oslabio već nakon trećeg dana.

Užasne glavobolje, konstantan umor, prestanite da me mučite“, samo su neki od komentara učesnika eksperimenta.

“Osećam kao da ću umreti“, rekla je nakon 9. dana jedna od učesnica i otkrila da je jako umorna i da joj je neophodna kafa.

Jedan od učenika eksperimenta je otkrio da ima glavobolje i da je nervozan, zbog čega se često “istresa” na druge ljude i to bez razloga.

“Očekivala sam da ću se osećati bolje i da ću imati više energije, ali to se nije desilo“, rekla je učesnica.

Ipak, ma koliko im se se ovo činilo najtežim periodom u životu, na kraju su rezultati svima bili iznenađujući.

“Ranije odlazim na spavanje, a onda se budim odmoran. Dok bih pre eksperimenta odmah ujutru pio kafu, sada mi više nije potrebna”, izjavio je jedan od učesnika.

Kako je prošao mesec u ispijanju samo vode i koliko je to promenilo život ovim učesnicima, pogledajte na snimku:

POGLEDAJTE VIDEO

izvor.stil.rs

Komentara
Očitavanje..