Pitanja koja momci ne žele da čuju (bar na početku veze)

Znamo da ste radoznale, ali ovim pitanjima ćete ga samo ohladiti!

Osim što će im se dići kosa na glavi verovatno će se i preplašiti i pobeći ako ga u prva dva tri meseca veze pitate sledeće:

U kom smjeru ide naša veza?
Momci ne vole to pitanje jer mu tada delujete očajno. Oni vole avanturu i izazove naročito u početku i ne žele tačnu definiciju veze nar u prvih nedelju dana. Jednostavno se opustite i dozvolite da vreme pokaže kako će ta veza završiti. Ako niste jedno za drugo, shvatićete to jako brzo. A ako jeste, ostaćete duuugo zajedno. Jednostavno, zar ne? Zato uživajte dok traje…

Šta misliš, jesam li debela?
Gotovo nijedan muškarac ne shvata smisao tog pitanja. Zapravo, ruku na srce, to pitanje i nema nekog smisla osim što otkriva vašu nesigurnost!

Misliš li ti još uvek na bivšu?
Bivša je bivša! Sigurno postoji razlog zašto je bivša zato nemojte da mu pokažete da se bojite i da ste nesigurni… Ko zna, možda je baš zato i pukla njegova prethodna veza!

 

Da li želiš da imaš decu jednog dana?
Ok, prvo i osnovno pravilo u svakoj vezi – Nemojte da žurite s pitanjima o deci! Pomisliće da vršite pritisak na njega i da želite da preuzete kontrolu nad vezom i nad njim. A momci to anravno ne vole. Opustite se: ako veza zaživi, imaćete dovoljno vremena da planirate zajednički život, brak, decu…

Kada ćeš me upoznati sa roditeljima?
Pustite njega da odluči kada je pravo vreme da upoznate njegove roditelje. Verovatno želi da bude siguran u vašu vezu, pa tek onda da pređe na sledeći korak! Strpite se, ne stavljajte ga u nezgodnu situaciju i ne požurujte ga.

 

COSMOPILITAN

Komentara
Očitavanje..