Upoznajte najstariju doktorku koja za 1 godinu uradi više od 100 OPERACIJA bez SMRTNIH ISHODA

Ovakvim ženama “skidajte kapu”.

Zahvaljujući razvoju tehnologije, medicina je danas mnogo napredovala, ali nažalost možemo spomenuti da nisu svi doktori podjednako predani svom poslu, iako im to moralni kodesk nalaže.

Dok su nam negativne misli prve asocijacije koje nam padaju na pamet pri spomenu lekara, lečenja, čekanja u redu za pregled itd. u Rusiji postoji žena koja i dan-danas vedri medicinsku struku.

Reč je o najstarijem ruskom hirurgu Eli Ilunišna Liovuškin koja ima 87 godina i koja za godinu dana odradi više od 100 operacija, sa stopom smrtnosti 0 odsto!

Mislite da se šalimo? Ne, Eli živi u ruskom gradu Rjažnju, na obali reke Oke. Vrlo je religiozna i smatra da svi živimo za Boga, pa upravo tako objašnjava na koji način uvek ima sreće u poslu.

Takođe, nju ne zovu džabe „trkački konj“. Ona nikada nema vremena odmor niti za ćaskanje sa pacijentima.

Današnji lekari imaju svoje “tarife“ ako želite da se lečite kod njih, dok se ona poziva na jedan od principa hrišćanstva – šta ti je Bog dao, to ti sleduje. Svojim pacijentima ne naplaćuje usluge, jer lekar treba da ima moralnu dužnost da pomaže drugima u bolestima, bez ikakvog finansijskog dodatka.

 

SD

Komentara
Očitavanje..