PLATIO JE MILION DOLARA ZA MOJ NETAKNUT HIMEN: Ove devojke su prodale svoju nevinost i OBOGATILE SE!

Mnogi ih osuđuju, ali…

Deset devojaka širom sveta odlučilo je da proda svoju nevinost i na taj način reši brojne finansijske probleme.

Ovo su njihove priče:

Lezbejka prodala devičanstvo, pa zažalila

Rosi Red, deklarisana 18-godišnja lezbejka iz Velike Britanije odlučila je „da proda“ svoj himen kako bi zaradom platila školarinu na Univerzitetu Bristol. To je bilo njeno prvo seksualno iskustvo sa muškarcem, iako je bila u dugogodišnjoj vezi.

Nakon 2000 pristiglih ponuda, pobedio je razvedeni 44-godišnji inženjer i otac dvoje dece. Za „transakciju“ je platio oko 12 000 evra. Nakon seksa, Rosi je navodno zažalila zbog svoje odluku te je sa svojom devojkom Džes Kameron dugo patila.

Tinejdžerka

Foto: Profimedia

Morala je dokazati da je nevina

Rumunka Alina Percea sa 18 godina je prodala svoje devičanstvo preko interneta za cenu od 13 000 evra. Kupac je bio italijanski biznismen zbog kojeg se podvrgnula dva medicinska pregleda u kojem je doktor morao potvrditi kako je zaista nevina, odnosno kako po njenom himenu niko nije niti hirurški „čarkao“ (budući da je moguće hirurški rekonstruisati himen). Sama je izjavila kako joj celo iskustvo nije teško „palo“ – osećala je privlačnost prema 44-godišnjem muškarcu koji joj nije otkrio svoje bračno stanje, kao niti to ima li decu. Platio joj je let u Veneciju, dan su proveli u obilasku, a veče je bilo rezervisano za seks. Alina je na ideju prodaje devičanstva došla nakon što je videla sličnu ponudu. Seks joj se svideo, premda je bilo bolno.

„Nije bilo isključivo finansijska motivacija, iako mi je novac za fakultet dobro došao. S jedne strane, nadala sam se kako ću upoznati ljubaznog muškarca, nešto slično kao Džulija Roberts u filmu ‘Zgodna žena'“izjavila je ova devojka.

Prodala „najdragocenije što ima“

Mlada devojka iz Sibira poznata samo kao Shatuniha odlučila je, prema svojim rečima, prodati najdragoceniju stvar koju ima jer joj je očajnički trebao novac. Svoju je ponudu objavila na internetu pod nazivom „deca odrastaju“, a u kriterijumu opisa oglasa stavila je „novo-nekorišteno“ uz napomenu da će priložiti i lekarsku potvrdu nevinosti. Ime kupca je Evgenij Volnov, no drugi podaci osim cene od 25 500 evra su nepoznati. Moralni dušobrižnici su reagovali na vest o prodaji devičanstva, ali policija je odbila da istraži slučaj uz objašnjenje da „nije na njima ispitivati nečiji moral“

seksi devojka leži na krevetu

Foto: Profimedia

Zaradila 28000

Studentkinja sa Novog Zelanda koja je sebe nazvala „UniGirl“ u dobi od 19 godina na aukciju je stavila svoj himen te tako zaradila 28 000 evra. Dobila je preko 1200 ponuda, a izjavila je kako je odziv za nju bio nezamisliv. U svom oglasu je rekla kako je zdrava i u dobroj formi, a u potpunosti shvata posledice takve prodaje te joj je sigurnost vrlo bitna. O razlozima ponude nije želela govoriti. Prostitucija je na Novom Zelandu legalna, pa samim time i ovakve ponude.

Popularnost je stekla na eBayu

Keti Koblerson iz Teksasa a svoje devičanstvo je odlučila ponuditi na eBayu, gde je za prvi seks u svome životu tražila vrtoglavih 86 500 evra. Iako neki sumnjaju da je cela priča lažna, navodno je nakon skidanja oglasa s eBaya postigla i veću cenu.

Pornografija na internetu

Foto: Profimedia

Prodala nevinost, pa zatražila i brak

Brazilska studentkinja Katarina Migliorini (24) svoje devičanstvo je prodavala čak tri puta – prvi je put dogovor sa anonimnim Japancem propao, odnosno nije konzumiran, a drugi put je sama odlučila produžiti aukciju kako bi došla do većih ponuda. Iako tvrdi kako je dobila ponudu od gotovo 400 000 evra, ohrabrila se i odlučila tražiti još više – za brak. Trenutno je u pregovorima sa anonimnim arapskim bogatašem za kojeg tvrdi da je vrlo romantičan.

Devojka ističe kako nije prostitutka pa će većinu novca dati u humanitarne svrhe.

Razotkrili sramežljivu devojku

Studentkinja medicine Hana Kern, koja se na internetu predstavljala kao Elizabeta Raine dobila je ponudu za svoje devičanstvo – preko neverovatnih 666 000 evra. Ali, nakon što je njen identitet razotkriven te su kolege studenti sa Univerziteta Vašingtona bili zgroženi postupkom sramežljive i plahe devojke, ona je svoju aukciju ukinula. Na svom je blogu napisala kako je odlučila koncentrisati na fakultet, premda se pretpostavlja kako je „transakciju“ obavila u tajnosti.

problemi u krevetu

Foto: Profimedia

Pametna zavodnica

Grasijela Jatako jedna je od pametnijih devojaka u svetu aukcije devičanstva. Model iz Perua je u dobi od 18 godina svoj netaknuti himen odlučila prodati kako bi platila medicinske troškove svoje majke, kao i školovanje svog brata. To joj je omogućilo ogroman publicitet, a najveću je ponudu dao anonimni Kanađanin – čak 133 000 evra.

Nije skromna

Italijanska manekenka Rafaela Fico u dobi od 20 godina na internetu je ponudila cenu za svoje devičanstvo – vrtoglavih milion evra. Rekla je kako nikad nije ni razmišljala o tome, ali nakon što je videla da su neke devojke dobro zaradile, odlučila se i sama isprobati u tome.

„Ne znam kako seks izgleda, a ako je muškarac koji za mene najviše ponudi ružan, samo ću se povući iz svega. Novac mi treba za lečenje bolesnog člana porodice“, iskrena je bila Rafaela.

Žena i muškarac

Foto: Profimedia

Nikad nije imala dečka, a naposletku je dobila ponudu koju je tražila, ali navodno i odustala od svega.

Priču o ovim devojkama možete pogledati u prilogu.

Komentara
Očitavanje..