POBESNEĆETE KADA VIDITE ŠTA JE: Otkriveno je da ovo UBIJA ženski orgazam, da li se slažete?

S druge strane, muškarcima će se verovatno dopasti ovakav rezultat. 

Kako su najnovija istraživanja pokazala u monogamnim vezama nema dovoljno strasti, libido je nizak a postizanje orgazma gotovo je nemoguće.

Ovo istraživanje je objavio magazin “Psychological Medicine” i u njemu se govori o tome da monogamija ubija seksualnu strast kod žena. Naučnici su merili tzv. ženski seksualni indeks putem upitnika u kojem su bila pitanja poput šta je to što žene seksualno uzbuđuje, kad i koliko često doživljavaju orgazam, šta im predstavlja zadovoljstvo u seksualnom životu, da li osećaju bol tokom seksualnog odnosa itd.

Orgazam

Foto: Profimedia 

Istraživanje je trajalo punih sedam godina i na kraju se došlo do rezultata da žene u dugim i monogamnim vezama teže dostižu vrhunac i pate od manjka strasti.

Ipak, to nikako ne znači da je poligamija rešenje, jer i ona ima svoje mane. U poligamnim vezama nema poverenja, sigurnosti, dubljih emocija, a na seks se gleda kao na puko zadovoljenje telesnih potreba.

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije