Plava u svim nijansama je trend sezone: Zamenite crnu ovom bojom!

Boja za se zna da je kraljevska, a modni stručnjaci preporučuju da se nosi umesto crne, navodno svakom licu više pristaje…

 

Crvena i druge jarke boje kao i cvetni i karirani dezeni istakli su se ove sezone kao nikada ranije, ali na ulicama svetskih metropola pojavila se još jedna boja koja preti da zaseni sve druge. Nju svi vole, laka je za kombinovanje popucrne i drugih neutralnih nijansi, a stoji svima.

 

Da, u pitanju je plava boja!

Počevši od farmerica koje ne skidamo i nosimo u svim mogućim krojevima, i drugi komadi, poput kaputa, džempera i haljina, u ovoj boji, izgledaju spektakularno i sigurni smo da ćete joj teško odoleti.

 

A post shared by SARA CRAMPTON (@harperandharley) on


Nežni pastelni tonovi su za one ženstvenije prilike kao stvoreni, dok tegetkobalt plava isivo-plava, mogu biti odlična nijansa za komade koje nosimo na posao, školu, ali i u večernjim izlascima.

 

Takođe, detalji, poput šala, tašne, rukavice, kape, kišobrana i drugih aksesoara, mogu običnu, monotonu zimsku kombinaciju učiniti šik.

 

zimskom periodu često nosimo dezene, poput kariranih ali i onih sa cvetovima, prugama, plava boja izgleda savršeno u dezeniranim komadima.

 

Na nju možete gledati kao na neutralnu boju koju lako možete kombinovati sa crnom, bež, sivom, belom...ali i svim drugim bojamaNećete pogrešiti ni u jednom slučaju. 

 

Donosimo vam nekoliko predloga u vidu fotografija za koje smo sigurni da će inspirisati vaš sledeći šoping ili ćete na neki komad koji već imati, već sutra iskombinovati i poneti ovaj trend koji neće tako brzo proći…

 

A post shared by Roos-Anne (@moderosaofficial) on

A post shared by Tine Andrea (@tineandreaa) on

A post shared by Josefine H. J (@josefinehj) on

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve) on

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve) on

A post shared by Lauren Johnson (@discodaydream) on

A post shared by Lisa Olsson (@lisa.olssons) on

A post shared by Alex Stedman (@thefrugality) on

A post shared by Jen Wonders (@jen_wonders) on

Foto Instagram
Izvor/Autor Stil.Kurir
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije