Potresna ispovest pevačice koja će umreti za nekoliko meseci

Mlada studentkinja i pevačica koja je jednom prilikom nastupala pred Barakom Obamom opisala je u kakvoj je bila agoniji kada je saznala da boluje od bolesti kojoj nema leka.

Destini ima 21 godinu, a 2011. se tokom nastupa u srednjoj školi samo srušila. Tada su joj lekari prepisali samo lekove za ublažavanje bolova.

Ona je nastavila da gradi pevačku karijeru, 2013. je čak pobedila na jednom takmičenju i dobila priliku da nastupa pred Barakom Obamom.

Nažalost, 2014. je pre jednog predavanja počela da povraća krv. Nekoliko nedelja kasnije dobila je jezivu dijagnozu – imala je redak oblik tumora koji se razvio u njenom srcu. Vremenom se proširio i na mozak, a njoj je ostalo nekoliko meseci života.

– Nikad nisam mislila da ću u 21. godini planirati sopstvenu sahranu – rekla je Destini.

Ona je za Daily Mail ispričala da su se prvi znači bolesti pojavili kada je imala 15 godina, a znala je da nešto nije u redu kada se onesvestila tokom nastupa.

– Pevala sam uz neverovatne bolove. Uspela sam nekako da završim pesmu i samo sam se srušila dok sam išla do svlačionice – prisetila se.

 

There’s ALWAYS Hope ????❤️❤️‼️‼️‼️swipe⬅️⬅️⬅️ #fightlikedes #DestineeSTRONG !!!!!!

Објава коју дели Destinee McEwen? (@fightlikedes__) дана

Brzo su je odveli u bolnicu, a lekari su mislili da je istegla grudni mišić što je dovelo do zamora. Dali su joj lekove protiv bolova i poslali je kući.

Ipak, ona je predosećala da nešto nije u redu i 2012. je ubedila roditelje da je odvedu na dodatna ispitivanja. Tada je otkriveno da joj je srce uvećano, ali je opet puštena kući.

 

 

Ipak, kada je dve godine kasnije Destini počela da povraća krv, urađeni su svi potrebni testovi. Nažalost, oni su pokazali da Destini ima tumor srca. Ispostavilo se da joj je srce veće jer se u njemu razvijao tumor.

Neki od simptoma ove opake bolesti su iskašljavanje krvi, problemi sa funkcionisanjem srca, gubitak kilograma i oticanje stopala, nogu i članaka.

Prošle godine je saznala da se bolest proširila i na mozak, a lekari su joj u decembru rekli da joj je ostalo šest meseci života.

– Zbog toga sam počela da poštujem svaki dan u životu. Izabrana sam da budem inspiracija drugima, tako da je sada to moja životna misija. Moja sestra Dejza me svakodnevno ohrabruje. Uplašena je zbog toga što će da me izgubi, ali svaki trenutak koji može ona provodi sa mnom – ispričala je Destini.

Foto Instagram /
Izvor/Autor NOIZZ
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije