PRAVILO 2-2-2: Ovo je način da tvoja LJUBAVNA VEZA ne propadne!

Korisno za zaljubljene.

Da li si nekad čula za 2-2-2 pravilo? Nisi? Onda svakako nastavi da čitaš, jer može da poboljša tvoju vezu!

Nije baš jednostavno stalno održavati vezu uzbudljivom, zanimljivom, napeto. Stres na poslu, svakodnevni izazovi, umor, nervoza…Sve se to polako prikrada i nagriza ljubavnu vezu.

 

Čovek i žena gledaju telefon

Međutim, možemo uspešno da se odbranimo koristeći ovu jednostavnu strategiju!

1. Svake druge nedelje parovi moraju svesno da odvoje vreme jedno za drugoga i to na odgovarajući način „proslave“. Svejedno je da li se radi o romantičnoj večeri, možda nekom zalogaju u dvoje u lokalnom bifeu ili zajedničkom kuvanju, večera za dvoje je odlična ideja. Tako ćete zadovoljiti čulo ukusa, ali, što je najvažnije, raditi nešto zajedno! Osim toga, takvo druženje otvara vam dovoljno prostora za razgovor i intimnost.

 

2. Svaka dva meseca na programu treba biti veću „pauzu“. Vreme je za promenu tapeta! Ok, možda radije odlazak u obližnju banju, izlet u neki grad, romantičan vikend na selu ili nešto slično, važno je da ste sami, da se družite, da se podsetite na sve lepote veze i podelite to između sebe.

ljubavni par

 

3. Svake dve godine zajednički višednevni odmor obavezno trebate da uvrstite u vaš kalendar zajedničkih aktivnosti i da ga sprovedete u delo. I opet je važno da ne putujete s grupom prijatelja ili porodicom, već samo vas dvoje!

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..