PREDODREĐEN ZA USPEH: Ovaj horoskopski znak prati MOĆ, PRIJATELJSTVO I SREĆA!

Njemu su sva vrata otvorena.

Kažu da je svako krojač svoje sreće, ali i zvezde imaju veliki uticaj na to. Kažu da postoji jedan znak kome su sva vrata otvorena, samo to treba da ume da iskoristi.

U pitanju je Strelac. Planeta koja vlada ovim znakom je Jupiter. Tamo gde se on nađe u našoj natalnoj karti, tu imamo sreće. Ovaj znak kao i planeta vladar predstavljaju moć, uspeh, uživanje, pomoć Boga na dlanu. Onda kada se najmanje nadamo, Božija ruka se spusti na nas i izbavljenje dođe. Mi ga zovemo čudo, a u religiji je to volja Božija.

ASTRO ZA NAPALJENE: Ovnovi mogu po celu noć, Jarčevi brinu o partnerovom zadovoljstvu

Strelac je znak sreće, veselja, egzotike, voli hranu, piće, putovanja, muziku, bori se protiv nepravde, vlada ljudskim pravima, prijateljstvo mu je imperativ iz toga sve izvlači. To je mlad duh, lepog estetskog izgleda, sportske građe, voli plemenite sportove pa će tenis biti jedan od najomiljenijih. Strelac je otmen, aristokrata, ponekad buntovnik, poštuje tradiciju, ali ipak ide svojim putem. Strelac je sveštenik, astrolog, prorok. Velike nagrade, medalje, vojne zasluge upravo proističu iz jakog Jupitera. Da biste bili prvak u sportu ili pobednik u ratu morate imati jakog Jupitera u natalnom horoskopu.

uspesna-zena

Uspešna žena sa saradnicima Foto: Profimedia/ilustracija
ČIK REŠITE TEST, AKO SE USUĐUJETE: Vaše ime otkriva da li ćete imati NOVCA! (NUMEROLOGIJA)

Strelac nije lak znak za saradnju, zna biti strog i ohol. On takođe kažnjava, ali je to više neprijatno nego totalno tragično. Neko ko je po prirodi hedonista nema veće kazne biti bez užitaka i novca. Životni apetiti ovog znaka su veliki, ali se oni i ostvare. Tipične zvezde ovog doba su muzičke legende poput Frenk Sinatre ili Tine Tarner koji su pravi predstavnici svog znaka ali i uspeha koji su postigli, koji traje. Onaj ko veruje, u sebe, u Boga, njemu se vrata otvaraju.

 

SD

Komentara
Očitavanje..