PRIVLAČE MUŠKARCE KAO MAGNET: Pripadnice OVA TRI horoskopska znaka važe za najveće zavodnice!

Ludi su za njima!

Iako svaki znak ima neku svoju harizmu kojom privlače suprotni pol, međutim, ove tri dame Zodijaka, apsolutno dominiraju na polju ljubavi.

Ono što posebno čini interesantnim pripadnice ova tri horoskopska znaka jeste neverovatno samopouzdanje kojim zrače.

Ove dame deluju toliko samouvereno, da se muškarci bukvalno lepe za njih, pa ih mnogi nazivaju i pravim umetnicama zavođenja.

Vaga

Uvek ste okruženi raznim ljudima i tačno znate šta treba da preduzmete ili kažete. Velika ste zavodnica i obožavatelji i udvarači vas svuda prate.

Što više pažnje dobijate, više ste svesne da vam je osvajanje na prvom mestu.

Žena sa šeširom i naočarima u nisko izrezanoj bluzi

Foto: Profimedia/ilustracija

Škorpija

Uvek ste u potrazi za novim i uzbudljivim situacijama. Volite pustolovine, te bežite glavom bez obzira od rutine u svakodnevici.

Zato, odajete utisak velike zavodnice. Naime, niko ne zna što ćete sledeće pomisliti. Ali, to ne znate ni ti! Danas je to možda flert sa zgodim konobarom, a već sutra ćete dati svoj broj telefona slatkom dečku sa žurke.

Lav

Vrlo ste strastvene i uzimate šta god želite. Kad vam se neko svidi,  bez problema preuzimate inicijativu. A kad započnete razgor, tačno znate koji je vaš sledeći potez. Pravi ste majstor zavođenja i čim vam neko zapadne za oko želite da ga osvojite, a puni ste samopouzdanja.

Foto Profimedia/ilustracija
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..