PRIVLAČNA I ZAVODLJIVA: 10 stvari koje svaku devojku čini NEVEROVATNO seksepilnom!

Šta to ženu čini drugačijom.

Šta je to što jednu ženu čini privlačnijom od druge? Baš ovih 10 stvari…

1. Spontane su

Kada osete strast, za njih ne postoji kočnica. Vodiće ljubav i na otvorenom ako su osećanja prejaka u datom trenutku. Neko ih može videti, snimiti? Pa u riziku je i poenta, on daje čar samom činu.

Potresna ispovest pevačice koja će umreti za nekoliko meseci


2. Avantura je nešto što se zna naći na njihovom meniju

To ne znači da lete iz jednog kreveta u drugi i menjaju partnere brzinom svetlosti Mogu i celog života biti s jednim partnerom, ali usput će stalno istraživati nove poze, tehnike, pomagala, mesta. Za njih avantura ima sasvim drugačije značenje.

3. Smeju se mnogo, i od srca

Seksipilni ljudi se ne plaše smeha u spavaćoj sobi. Seks je deo života u kojem se često dogode neugodnosti i čudne situacije. Nema boljeg rešavanja istih nego dobro se nasmejati, na čiji god račun. Smeh u krevetu dodatno ih rešava stresa, a i privlačan je te zbližava partnere.

OCENITE SEBE: Od ovih PET STAVKI zavisi koliko ste DOBRI U SEKSU!

4. Ne plaše se da kažu šta žele

Sigurne su u sebe i uvek traže u seksu ono šta žele. Toliko su sigurne da se uopšte ne plaše da će ih neko odbiti. Zatražiće bez ustezanja i nešto nastrano, a ako budu odbijene, začas će smisliti nešto drugo, prihvatljivije.


5. Često razmišljaju o seksu

Time izazivaju želju za njim, a ta želja se neverbalno reflektuje na okolinu. To je proces rađanja seksualne privlačnosti. Jer dok im je u mislima nešto strasno, imaće poseban sjaj u očima, pokreti će im biti senzualni, a to će svi primetiti.

6. Često imaju seks

A što više puta imamo seks, to više seks želimo. Da ne spominjemo koliko je dobar za fizičko i psihičko zdravlje.

7. Strastvene su u krevetu, ali i van njega

Uživaju svim čulima u svakom trenutku. Cene lepotu radi nje same. Dovoljno da svakog osvoje svojim otvorenim, spontanim pristupom života.

Čoker se na BEOGRADSKIM ulicama više ne viđa, jer SVE DEVOJKE nose OVAKVE OGRLICE od samo 100 dinara!

8. Vode računa o svom telu

Neguju ga, redovno vežbaju i paze na zdravu ishranu. Dobar izgled je bitan ako želimo dobro da se osećamo i one to znaju. A onda to telo o kom brinu ističu na najbolji mogući način. Uvek su doterane, a glavni atributi su, naravno, u prvom planu.


Pozvao je mog oca u gluvo doba noći i rekao mu da NISAM MATERIJAL ZA DOBRU ŽENU: A samo sat vremena pre toga prošla sam kroz OVAJ PAKAO

9. Često dodiruju partnera

I ne samo u četiri zida nego gde god da se zateknu. Fizička bliskost u javnosti, poljupci i dodiri začinjavaju očigledni seksipil.

10. Znaju da pruže nežnost, ali i da je dobiju od svog partnera

A to partner oseća. Makar imale fizičkih mana i nedostataka, njima se ne zamaraju. Kada su sa nekim fokusirane su na davanje i primanje nežnosti. Takvo se samopouzdanje i poštovanje sopstvenog tela i osobe ceni i zbog toga su u krevetu toliko uspešne.

Foto Instagram
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije