Ona je razvedena majka troje dece, ima 43 godine i konačno je slobodna da u seksu uživa na pravi način, jer vremena za to ima – na pretek. Podstaknuta jednom opkladom, izazovom koji joj je postavila prijateljica i željom da u pedesetim razbija monotoniju, sebi je zadala cilj – seks dva puta dnevno cele sedmice!

Njen dečko Nikola imao je ključnu ulogu u izazovu

Da sve ne bude tako jednostavno, postojala je jedna začkoljica… Njen momak nije smeo da zna ništa o njenoj nameri.

– Jedini period kada sam imala seks toliko često bilo je kada sam pokušavala da zatrudnim. Dakle, nije da sam preterano uživala u tome, cilj je bio „odraditi“ što brže i što više puta. Tako da je ovo bilo nešto sasvim novo i jedva sam čekala da počnem da delam – započinje Katarina.

Ona i njen dečko Nikola imali su seks 3-4 puta nedeljno, zato ovo ne bi bio toliki izazov kada bi on znao za njene planove. Prećutala je i krenula u akciju, a nama je poverila šta se desilo…

PONEDELJAK

– Decu sam ostavila kod bivšeg muža, tako da je Nikola prespavao kod mene, a ujutro smo krenuli da se spremamo za posao. Odlučila sam da uradim nešto što sam oduvek želela da probam – seks pod tušem. Kada je ušao u kabinu, ponudila sam se da ga ja nasapunjam i lagano prešla na stvar. Bio je prijatno iznenađen, ali priznaću vam da nije tako lako kako se čini u filmovima. Pa ipak, ovo je odličan način da se započne dan.

– Predveče nam je u planu bio odlazak na predstavu. To je bila jedina šansa da dobijem ono što želim drugi put tog dana. Zato sam u toku drugog čina, uvukla svoju ruku u njegove pantalone. Iako je bilo baš mračno, ne mogu da verujem da sam se osmelila na tako nešto. A, tek ono posle… Iskrali smo se do toaleta i imali jedan od onih brzih. Dok su vrata od kabine škripala kao luda, molili smo se da nas neko ne uhvati. Srećom, izgleda da ljudi ne vole da posećuju toalet u toku predstave. Ne mogu da opišem koliko sam se osećala kao „ja“, iako sam radila nešto meni potpuno strano. Iskrali smo se čak pre odjavne špice, osećajući se kao nevaljalci koji nikada neće biti uhvaćeni.

UTORAK

– Probudila sam se sama i da budem iskrena, nakon jučerašnjih akcija seks mi nije bio ni na pameti. Pokušala sam sa masturbacijom, ali vagina mi je bila apsolutno suva.

Nikola je svratio na večeru, gledali smo film i valjali se na kauču. Odakle smo se polako preselili u moju spavaću sobu. Bila sam suva idalje, srećom imali smo lubrikant pri ruci. Sve što imam da kažem o ovom seksu je da nije boleo. Valjda je svemu potrebno neko vreme za oporavak, pa i vagini.

SREDA

– Odlučila sam da ga probudim, tako što sam se spustila, znate već… Tamo dole. Pretpostavljam da dosta žena to radi, ali to nikada nije bila nekako moja stvar. I, sada mi je žao zbog toga, jer mi se više sviđa ova spontana verzija mene.

Već u sredu stvari su se malo izmakle kontroli. Da bih ostvarila svoj cilj, bilo je potrebno da imam sa kim. Ali, Nikola je trebalo da ode na poslovni put! Deca su se vraćala kod mene! Uhvatila me je panika da ću omanuti i to ne svojom krivicom. Onda sam se setila! To što nismo u istom gradu ne znači da ne možemo da se čujemo i stimulišemo jedno drugo. O da, telefonski seks, još jedna stvar za koju sam otkrila da sam talentovana.

Mom oduševljenju brige su doneke kraj… Potpuno sam zaboravila na to kako se on oseća. Čoveče, on je lovac, a ja sam mu oduzela mogućnost da lovi. Mislim, on je muškarac, a ja, žena, sam postala iniciator svega. To je loše. Zar ne? Potpuno sam zaboravila kakav je on, a njemu je postala sumnjiva moja nametljivost.

ČETVRTAK

– Ovo jutro je bilo rezervisano za vibrator. Deca u školi, mama u krevetu sa svojom omiljenom igračkicom. Odmah sam svršila. Posle mi je bilo krivo. Moram vam priznati da sam otkrila jedno pravilo – što više seksa, to je želja za seksom veća. Jedva sam čekala da se Nikola vrati.

– Pokušala sam da ponovim situaciju od sinoć, ali on se nije javljao. Zvala sam ga šest puta, ali izgleda da je otišao kasno na večeru. Ništa, preostala mi je masturbacija. Opet! Nažalost, zaspala sam.

PETAK

– Pravo sa aerodroma je došao u moju kancelariju da me iznenadi. Moj čovek se mene uželeo, a najbolje od svega je što je rekao da je posle telefonskog seksa jedva dočekao da me vidi. Zaključala sam vrata od kancelarije, što je on jasno pročitao kao znak da me baci na sto. Ne nadajte se, nije toliko neverovatna situacija kao što izgleda. Zapravo, kancelarija mi je u podrumu, gde nema skoro nikoga više, a i bilo je vreme ručka, tako da su male šanse bile da nas neko uhvati. Pa opet, osetila sam dozu adrenalina i mislim da ću češće praviti ovakve pauze za ručak.

– Večeri tog dana poslala sam mu poruku da želim da odmah dođe, ali je on navaljivao da mu kažem zbog čega. Završilo se mojim priznanjem i njegovim smejanje. Zapravo, bilo mu je simpatično. U svakom slučaju, došao je da uradi ono što sam želela. Seks je bio prilično običan, u odnosu na sve ono što smo doživeli ovih dana. Morali smo da budemo tihi, zbog dece, a ja sam bila iscrpljena pa nisam ni svršila. Tog dana više nisam mogla da poričem – kvalitet je počeo da ispašta.

Katarina obožava vibrator
KATARINA OBOŽAVA VIBRATORFOTO: PROFIMEDIA

SUBOTA

– Oboje smo bili umorni od radne nedelje, ali Nikola je hteo da odradi svoju ulogu u ovom izazovu. Opet nam je jedina mogućnost bila telefonski seks, a pod telefonski mislim i na video, takođe. Neverovatno je koliko mi je ovaj način seksualne komunikacije postao prijatan, pogotovo kada se setim koliko sam bila stidljiva u ranijim pokušajima. Sada smo se već izveštili, tako da je bilo sjajno.

Uveče sam svratila do Nikole na drugu rundu za taj dan, ali nije išlo onako kako smo se nadali. Opet sam bila suva, opet smo koristili lubrikant – mnogo lubrikanta! Baš je bilo bolno ovoga puta, a po prvi put otkad smo zajedno i Nikola je imao problem. Znate na šta mislim. Sve više počinjem da mislim da je mnogo seksa veoma loša ideja.

NEDELJA

– Nema više entuzijazma, nije mi čak ni zabavno… Jedini razlog zbog kog sam nastavila sa izazovom bio je da bih završila započeto. Pa, makar i na silu. Jutro je bilo za vibrator, koji je sve manje postajao moja omiljena igračka. Nije više bilo zabavno kao pre, pa i seks mi je postao više obaveza nego zadovoljstvo.

– Nikola je došao predveče kod mene i došao je i taj trenutak, kada smo se nas dvoje – obožavaoci dobrog seksa, isti zamenili najnovijom sezonom „Mladog pape“. Nismo razmišljali o seksu, uopšte. Grlili smo se, mazili, ljubili… I, eto, čuda – ubrzo ostali bez odeće. Ovoga puta ništa nije bilo usiljeno i sve je bilo baš kako treba da bude.

ZAKLJUČAK

– Seks dva puta dnevno nije za mene! Ne, hvala! Iako je bilo trenutaka kada sam se osećala kao boginja seksa, kraljica orgazama, najfatalnija bezobraznica (imali smo seks u toku predstave!)… Ponavljam, seks dva puta dnevno – hvala, ali ne. Kvantitet uništava kvalitet, a predigra (koje nijednom nije bilo cele nedelje) je ponekad zabavnija od samog čina seksa.

(womenshealthmag.com)

J. P. P.