Ova tri problema vas muče svakog dana, a možete da ih rešite OBIČNIM ALKOHOLOM

Medicinski alkohol je čudo! Ako i vi imate ovih pet problema, malo alkohola će vam ih rešiti u kratkom roku!

1. REŠITE SE STENICA
Kada vam se stenice jednom uvuku u krevet, pravi je pakao rešiti ih se. Mogu da vam se ušunjaju u kuću dok ste na odmoru, a mogu i da doputuju sa vama, ukoliko ste bili smešteni u nehigijenskim uslovima. Postoji jednostavno rešenje kada vam se to dogodi – napunite bocu sa raspršivačem medicinskim alkoholom i dobro poprskajte dušeke i jastuke. Pošto stenice polažu jaja, proces ćete morati da ponavljate nekoliko dana, ali vredeće!

2. ZAMENA ZA DEZODORANS
Zaboravili ste dezodorans kod kuće, a hitno vam treba? Natrljajte medicinski alkohol ispod pazuha kako biste pobili bakterije koje i izazivaju neprijatan miris. U istu svrhu poslužiće i votka. Naravno, ovo se radi samo u hitnim i bezizlaznim situcijama, kako ne biste bespotrebno iritirali kožu.

ISTREBITE VAŠKE
Medicinski alkohol je sjajan za ovu svrhu. Napunite bocu sa raspršivačem alkoholom i dodajte par kapi lavandinog ulja. Izađite napolje i dobro poprskajte mešavinu po kosi i temenu glave, a potom temeljno očešljajte kosu. Ne zaboravite da nakon toga potopite češalj kojim ste se češljali u istu mešavinu kako biste pobili jajašca.

74120_profimedia0168407772_630x0

Žena

Komentara
Očitavanje..