I U TERETANU MOŽE DA KRENE, NAŠEG IVICU VOLE SVE ŽENE: Ova devojka je napisala pesmu Dačiću

Mlada socijalistkinja Jelena iz Priboja je napisala dvadesetak stihova koje je posvetila lideru SPS-a.

Jelena Samardžić je svoju političku orijentaciju prenela na sasvim drugi nivo, a da je najvatreniji socijalista je dokazala već više puta. Ova dvadesetdevetogodišnja devojka iz Priboja ne samo da je član SPS-a i obožavatelj Ivice Dačića, već je svoju odanost partiji i vođi pokazala kao niko drugi.

Najpre je javnost ostala bez komentara videvši njene nokte manikirane u nijansama SPS-a, a potom je bila pravi hit njena šljokičasta tetovaža na podlaktici, ali njen poslednji potez je sve šokirao.

Dačić dobio hvalospev obožavateljke

Naime, Jelena iz Priboja je za predsednika socijalista i u njegovu slavu napisala pesmu. Njegovi lik i delo su njena očigledna inspiracija, pa ga je u svojim stihovima opisala najpre kao nasmejanog i bezbrižnog kad kreće u Vladu, kao socijalistu u duši kojeg vole sve žene i najavila prestanak agonije kad on postane ministar!

Oda Ivici Dačiću

„Došao je i taj dan, Ivica se budi nasmejan, stigao vozač, u Vladu kreće, niko nema sreće veće.
Njega više brige ne more, Ružić i Antić mogu na more. U Vladi sada on mirno sedi, briga nema, zašto i ne bi? I u teretanu može da krene, našeg Ivicu vole sve žene. Dok zategne telo, dobiće mišiće, svaka cica njegova biće. Svi ponosni na našeg šefa, kod nas sujeta ne cveta. Onaj njegov osmeh blagi, svima nama uzdah mami. Džaba nas mrze, džaba sve, Vučić sosijalistima čita ekspoze. I k’o što naš narod kaže, sve je dobro što se dobro svrši, naš Dačić Ivica, socijalista u duši, ministar da postane, agonija da prestane“, stihovi su pesme koju je ova devojka posvetila Dačiću.


Ipak, mlada Pribojčanka, koju još zovu i SPS starleta zbog atraktivnog izgleda, se nije na tome zaustavila. Nakon njenih noktiju u boji omiljene partije i lažne tetovaže sa Dačićevim imenom i petokrakom, ona je i svoj rođendan proslavila u duhu odavanja pošte SPS-u. Naime, ona je svoj 29. rođendan u junu proslavila mafinima ukrašenim imenom Socijalističke partije Srbije.

Kako je rekla, razlog tome je što je na svojim rođendanskim kolačima želela da ima nešto što voli i da bi rado njima poslužila lidera i funkcionere SPS-a kada bi imala priliku.

Jelena ne krije da joj prija pažnja koju dobija od medija, pa se na njenom Fejsbuk profilu mogu videti, osim fotografija u kojima pokazuje svoje izvajano telo, i svi tekstovi iz medija koji pominju nju i njenu ljubav prema Dačiću i SPS-u.

Tetovaža kojom je privremeno ukrasila svoju ruku, oslikavši ćirilično „Dačić“ u plavoj boji sa šljokicama uz neizostavnu petokraku, je osvanula na njenom Fejsbuk profilu dva dana pred ovogodišnje parlamentarne izbore, a iz natpisa slike jasno je da je Jelena na taj način želela da podrži lidera i partiju na izborima 24. aprila. Ona je uz fotografiju dodala opis: „Kad je najteže, izađeš na teren i POBEDIŠ!!!“

 

Isti cilj je imao i njen manikir u bojama i sa logom Socijalističke partije Srbije, kojim se takođe pohvalila na društvenim mrežama.

Komentara
Očitavanje..