Rezervišite četvrtak za odličan provod i još bolji šoping!

Dobre ponude i besplatnu zabavu uvek treba iskoristiti. Ukoliko sledeći četvrtak nemate ništa u planu, ne biste izlazili do kasno jer je petak ipak radni dan ali vam definitivno treba odmor od naporne nedelje, razmislite o našoj ponudi.

123158_soping1_630x0

Okupite drugarice i recite im da ih vodite na odlične koncerte Saše Matića i Leksington benda, a da ćete zatim da gledate krpice dok vam savete u vezi najnovijih trendova budu davali stilisti, šminkeri i frizeri. Ukoliko neka od vaših drugarica ima decu neka i njih slobodno povede, oni će uneti dodatnu zabavu jer ćete imati izgovor da podetinjite i sa njima odete na performanse žonglera, štulašia, klovnova i pantomimičara.

123160_soping2_630x0

Naime, u četvrtak, 13. oktobra leva obala Dunava postaće bogatija za novo ime kupovine, jer se otvara Shoppig Retail Park a sve ove aktivnosti odigraće se u sklopu akcije otvaranja.
Ovaj veliki tržni centar ima sjajan izbor poznatih regionalnih i internacionalnih brendova, među kojima su i Deichmann, Takko, Sport Vision, LC Waikiki, Jysk, Lilly, Tom Tailor, Orsay, Koton, kao i mnogi drugi.

123159_soping3_630x0

Zašto ga ne biste obišli, videli šta je novo u ponudi, iskoristili savete i sniženja a veselim čatvrtkom najavili jedan jednako zabavan i veseo vikend!

Žena

Komentara
Očitavanje..