SA OVIM VAS IZLUĐUJU: Najveće mane svakog horoskopskog znaka!

Foto: Profimedia
0 4,550

Sigurno ih prepoznajete…

Kako život i vreme odmiču, shvatimo koje su glavne mane nama bliskih osoba, ali i nas samih. Naravno, i to je povezano s horoskopskim znakom pa će vam nakon ovog objašnjenja nečije ponašanje možda biti mnogo jasnije.

Ovan

Temperamentni Ovnovi često ne znaju kontrolisati bes. Zbog toga deluju vrlo agresivno i nezrelo, a ne ide im u prilog ni to što je njihovu pažnju gotovo nemoguće zadržati.

 

Bik

Kod ovog znaka najviše će vas nervirati njihova tvrdoglavost. Čak i kada nisu u pravu, oni će pokušati pronaći način da vas uvere da je ono što oni govore prava istina. Takođe, često se ponašaju vrlo egoistično, pa i to udaljava druge ljude od njih.

Blizanci

Zavešće vas lepim rečima, ali i razočarati lažima i nepouzdanjem. Za njih je život jedna velika igra u kojoj im nije važno hoće li nekoga povrediti pa se zato vrlo lako opraštaju od prijatelja i partnera, ali i porodice.

 

Blizanci

Foto: Profimedia

Rak

Rakovi ljude oko sebe dovode do ludila svojim neprestanim promenama raspoloženja. Upravo zbog toga ćete teško znati šta tačno misle, a ako im ne idete niz dlaku u stanju su da vas izuzetno grubim rečima.

Lav

Osobe rođene u znaku Lava rođeni su zavodnici. Iako oni to smatraju jednom od svojih najvećih vrlina, njihovi partneri s tim se neće složiti. Oni flertuju kad god stignu, a kada im priznate koliko vam to smeta neće vas doživeti poprilično ozbiljno. Neretko ih nazivaju arogantnima i bahatima.

Devica

Ako se ne ponašate u skladu s njihovim pravilima, neprestano ćete slušati njihovo gunđanje. Njima je svađanje s drugima kao svakodnevna higijena, zbog čega ćete se nakon druženja s njima vrlo brzo osećati iscrpljenima i bezvoljnima.

Devica

Foto: Profimedia

Vaga

Iako su vas možda uveravale da vas i njih ništa ne može rastaviti, Vage su u stanju da svoju odluku vrlo brzo promene. Ako im stanete na žulj, odmah će vas isključiti iz svog života. Uz to se često žale, što može biti poprilično naporno.

Škorpija

Ljubomorne Škorpije su spremne da naprave neviđeni skandal ako posumnjaju u partnerovu neveru. Ali osim na ljubavnom planu, Škorpije ističu svoju ljubomoru i u prijateljstvu. U stanju su vas majstorski izmanipulišu i patološkim laganjem vas navedu da pomislite da su pravi sveci.

Strelac 

Strelcima je važno da dominiraju u svakoj situaciji. Često će vas povrediti svojim bezosećajnim i nepromišljenim rečima, a ono što će vas posebno naljutiti kod njih je njihova nesposobnost da slušaju druge i da se posvete tuđim problemima, a ne samo svojima.

Strelac

Foto: Profimedia

Jarac

Pesimistični Jarčevi ne zaboravljaju nijednu grešku koju ste ikada učinili prema njima. Njihove ambicije, ciljevi i uspeh važniji su im od partnera, a poznati su i po svojoj opsesiji da sve imaju pod kontrolom.

Vodolije

Život s Vodolijama jedna je velika lekcija. Oni će vas uvek uveravati u to da baš oni znaju najbolje, a ne ide im na ruku ni to što su skloni omalovažavanju drugih ljudi, pa čak i onih koji su im vrlo bliski. Takođe, Vodolije obožavaju osuđivati druge i isticati svoje vrline nad tuđim manama.

Ribe

Ribe su najnepouzdaniji znak od svih. Vrlo su neorganizovane i slabog karaktera pa ćete ih na sve morati terati više puta. Uprkos tome što one ne pružaju ni približno dovoljno, od drugih će imati nestvarna očekivanja.

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..