NIJE DEBEO NOVČANIK: Ova dva kriterijuma su NAJBITNIJA kada birate životnog partnera!

Veoma jednostavno!

Potraga za onim pravim ponekad može ženu da dovede do očaja. Svi se sećamo malog nervnog sloma koji je doživela Šarlota u seriji “Seks i grad”, kada se drugaricama požalila da ima 35 godina, izlazi i trudi se, a sada je umorna i pita se da li će onaj pravi naići. Činjenica da nas ovakve misli mogu navesti na strah, ali dovoljno je da se u ovoj potrazi maksimalno opustite i vodite sa samo dva kriterijuma o kojima pišemo u nastavku.

Poželećete da izgledate kao ona, a onda ćete SHVATITI da to nije nemoguće! Ovo su njene tajne!

ljubav

ljubav
Foto: Profimedia

 Od samog početka sve mora da bude jednostavno!

Od momenta od kada se upoznate sve mora da bude jednostavno i lako. Ako osetite da toj osobi možete da kažete sve, ako osetite da sa njim bez blama možete da idete i do toaleta onda je to – to. Ako se oko većine stvari dogovarate lako – ne ispuštajte tu osobu!

OSEĆATE SE UMORNO I ISCRPLJENO? Uz ova 3 koraka ćete za čas vratiti energiju!

Jednostavno znači dobro. Komplikovano znači loše.

Velika je greška ako pored sebe imate osobu koja od vas zahteva da se menjate, prilagođavate, radite stvari koje vama ne prijaju. Pre ili kasnije dosadiće vama da se menjate ili njemu da vas menja. To je zamorno i ne drži vodu. Ako morate stalno iznova da se dokazujete muškarcu – on nije za vas, tražite dalje.

bračni par

Foto: Profimedia

Veza mora da donese radost!

Ukoliko se u vezi ne osećate zadovoljno, srećno i ispunjeno – bežite odmah! Ako zbog njega patite i plačete on nije čovek za vas. Ne razmišljajte mnogo: to jednostavno nije normalno. To je put do pakla. 

Ako samo jedna osoba u vezi donosi smeh i razonodu, i ta veza je besmislena. Mnogi ljudi godinama ćute i trpe u vezi koja ih ne ispunjava. Čekaju da se nešto promeni. Ali ta promenanikad neće doći. Ukoliko odmah na početku nema razumevanja i  zajedničke sreće – džaba vam sve!

Ako vas njegove reči rastužuju ili nerviraju, istog momenta idite. Veza sa partnerom mora da bude nešto što će da vas raduje, čemu ćete se okrenuti kada vam je teško na poslu ili kada imate neki problem. Vaša druga polovina mora da bude neko ko će znati kako da vas nasmeje i sasluša! To nije neka nauka – sasvim je jednostavno!

Foto Profimedia
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije