SAMO ZA ISKUSNE DAME: Nova verzija seksa od pozadi garantuje ŽESTOK ORGAZAM!

Postoji više verzija popularne poze.
Muškarci vole seks od pozadi, ali i žene iako bi malo koja to priznala. Razlog – dublja penetracija. Otkrivamo vam nove verzije ove popularne poze.

Dodirni mi kolena

Igrajte se položajem svojih kolena. Prirodno je da raširite kolena, tako da on kleči između njih, ali ako ih snažno stegnete, to može da učini da njegov penis deluje čvršće, a on će osećati da ste i vi čvršći. Plus, što su više njegova kolena raširena na krevetu, biće mu lakše da se nagne napred i igra se vašim grudima i klitorisom

profimedia-0007072182
Životinjska dominacija

Dok vaš partner leži ravno na leđima, opkoračite njegove noge klečeći na sve četiri, tako da ste okrenuti licem ka njegovim stopalima. Rukama se oslonite na krevet, spustite svoju guzu, tako da on može da uđe u vas. Ovaj ugao je sjajan iz nekoliko razloga: prvo, zato što ste tehnički vi gore i možete da kontrolišete ritam i dubinu penetracije. I drugo, vi ste u savršenoj poziciji za stimulaciju G-tačke. Dakle, ispravite leđa i jašite ga krećući se napred-nazad i gore-dole, kako biste najbolje pogodili ovu slatku tačku. Pogled na vaša izvijena leđa, po kojima vam je kosa rasuta, predstavlja erotski doživljaj za njega.

Vožnja na čarobnom ćilimu

Stavite vibrator ispod frotira (na ovaj način senzacija neće biti previše intenzivna), lezite na njega, pozicionirajući karlicu iznad vibrirajuće površine. Onda neka on klekne iza i uđe u vas. Moraće da izvije leđa i da se kreće snažno – što je idealno, pošto će vam njegovi pokreti pomoći da se još jače pripijete uz vibrirajuće mesto. Takav seksualni novitet će osvežiti vaše poglede na seks i pozu otpozadi jer svaki sledeći nikad oprobani potez biće potencijalna inspiracija za osmišljavanje narednog.

SD

Komentara
Očitavanje..