SAVRŠEN LJUBAVNI SPOJ PO HOROSKOPU: Za Lava je idealan Strelac, Biku odgovara Devica, a Ovnu…

Pročitajte šta vam zvezde poručuju – ako je partner u znaku koji se slaže s vašim budite sigurni da ste upoznali svoju srodnu dušu.

Ovan

Vodolijina ćud i nepredvidljivost će sve vreme održavati vašu zainteresovanost, a to znači da se u vezi nikad nećete dosđivati. Slobodan duh Vodolije vam u potpunosti prija, a možete je naći u kafićima među društvom i na nekim humanitarnim akcijama.

Bik

Biku najviše odgovara Devica. Device su koncentrisane na zdravlje i fizičku kondiciju, pa ih najlakše možete pronaći u teretani ili parku, a pošto su obično stidljive, vi ste ta ili taj koji će morati da napravite prvi korak.

teretana-2
Blizanac

Vi se najbolje slažete sa Vagom. Vage su u potrazi za intelektualnom stimulacijom obično možete pronaći u knjižarama, u političkim diskusijama i na mestima gde je edukacija u centru. Vole i društvo, pa ćete na njih lako naleteti i na nekoj žurci.

 

Rak

Rak će sa Ribama naći harmoniju koja mu je potrebna. Oni su vodeni znaci i svet posmatraju iz emotivne perspektive. Ribe ćete naći u knjižari, kraj morske obale ili nekom romantičnom mestu. Snažne emocije između vas dvoje će se pojaviti u trenutku kad se oboje opustite i pokažete svoju maštu.

profimedia-0263511393
Lav

Strelac je znak koji vam najviše odgovara. Da biste pronašli svog Strijelca, idite na krastarenje ili jednostavno češće putujte. Oboje volite da izlazite i upoznajete nove ljude tako da su velike šanse da ćete se lako sresti. Samo nastavite da radite to što već radite, a putevi će vam se jednom sigurno ukrstiti.

 

Devica

Devicama najbolje odgovaraju Bikovi. Obje su senzualne duše i poznate su po svom dobrom ukusu, pa ćete se najpre pronaći na boljim mjestima na kojima se prodaje ili služi ukusna hrana ili tamo gde se piju fina pića.

profimedia-0158156096
Vaga

Sljedeći put kada budete išli u galeriju na izložbu, obratite pažnju na najpričljiviju osobu. To je možda vaša srodna duša – Blizanci. Priđite i prokomentarišite događaj na originalan način i to je odlična prilika da započnete razgovor.

 

Škorpija

Škorpija će svog Jarca pronaći na nekom predavanju o napredovanju na poslu. Osoba koja najpažljivije prati predavanje, može biti vaš Jarac i vaša srodna duša. Priđite mu, ali prođite ispred njega i iskoristite svoj zavodnički pogled dok mu se budete izvinjavali. Ako od tada počne sa manje pažnje da prati predavanje, znaćete da imate njegovu pažnju i dalje ćete znati šta da radite.

prevara
Strelac

Lav je vaša srodna duša. On voli da uveseljava druge, pa zato na sledećoj žurci na koju odete, obratite pažnju na osobu koja je u centru pažnje. Lavovi vole i decu i često su u njihovom društvu, pa obratite pažnju i na takve osobe.

 

Jarac

Za vas su idealne Škorpije. Mjesta na kome se raspravlja o psihologiji ili misterijama su idelana mesta da pronađete neku od njih. Ako vidite da se održava neki seminar na ove teme, idite tamo i sigurno ćete sresti svoju Škorpiju.

profimedia-0177967533
Vodolija

Svog Ovna ćete naći u teretani ili na nekom sportskom terenu. Vodolije i same vole sport, pa vam ne bi trebalo predstavljati poteškoću da se malo više aktivirate na tom polju i da pri tome pronađete i svoju srodnu dušu.

 

Ribe

Vaš idealan partner je Rak, a Rak voli da bude u svom domu ili blizu njega. Pronaći ćete ga u prodavnicama stvari za kuću ili na kućnim žurkama, na kojima se osjeća najugodnije i najprijatnije.

SD

Komentara
Očitavanje..