SAVRŠENE GRUDI: Ne radite ove stvari i imaćete zavidan dekolte

Lep ženski dekolte oduvek je privlačio pažnju, ipak neodgovarajuća veličina brushaltera i najlepše grudi može učiniti ružnim.
Mnoge žene nisu ni svesne da nose veličinu grudnjaka koja im ustvari ne odgovara, ali ovih 5 znakova će vam ukazati da li je to i vaš slučaj.

 

Tokom života žensko telo se menja, promena težine, trudnoća, dojenje, sve utiče na promenu veličine i oblika vaših grudi. Pogrešan grudnjak ne samo što estetski ne izgleda dobro već može stvoriti i ozbiljne zdravstvene probleme kao što su bolovi u ramenima, leđima i brzo opuštanje grudi.

Problemi sa bretelama

Ukoliko vam bretele stalno spadaju ili vas pak stežu prvo probajte da ih opustite odnosno zategnete. Ako i nakon toga osećate nelagodnost zbog bretela, brushalter nije vaše veličine.

profimedia-0029448785
Previsok pojas

Kada kupujemo brus uglavnom nam je bitnije da lepo izgleda od napred, onaj deo na leđima skoro da i ne gledamo. E, u tome i jeste problem, jer svi vode računa o korpama pa se dešava da pojas na kome se nalazi kopča stoji previsoko na leđima. Pojas bi trebalo da stoji čvrsto i potpuno horizontalno na leđima.

Žuljaju vas žice

Žice ispod grudi ili kako se još nazivaju fišbajn, služe tome da sa donje strane podupru grudi tako da stoje lepo i čvrsto. Pošto ne biste trebale da ih osećate, ako vas žuljaju znači da treba da nastavite svoju potragu za savršenim grudnjakom kod kog će se žice savršeno obaviti oko rebara, odnosno početak žice treba da bude između grudi a završetak na sredini pazuha.

Problem su korpice

Spomenuli smo gore da se ženske grudi sa godinama menjaju iz različitih razloga. Možda ste nekada i kupile taj savršeni grudnjak ali vremenom su se korpice opustile, razvukle ili skupile. Kada vam se to desi potrebno je da ponovo premerite svoje grudi kako biste pronašle novu odgovarajuću veličinu. Takođe, kada perete brushalter obratite pažnju na ušivenu etiketu na kojoj piše kako tačno treba da ga perete i toga se pridržavajte, kako se ne bi upropastio.

profimedia-0219415361_1
Poslednja kopča

Veći deo oslonca grudima obezbeđuje pojas a bretele su samo „pomoćni igrači“. Ako vam je grudnjak taman neće vam se prelivati koža preko pojasa i nemojte ga kopčati na poslednju kopču već pređite na prvu ili srednju.

U svakom slučaju kada krenete u potragu za savršenim brushalterom, imajte na umu dve stvari:

1. Najbolje i najprijatnije je da grudnjak zakopčate na prvu ili drugu kopču jer će se vremenom razvući pa ćete moći da ga stegnete.

2. Kada probate brus pokušajte da stavite prst između kopče i kože kako biste proverili da vam nije ni previše uzak ni previše širok.

Komentara
Očitavanje..