Zamislite da slučajno pozovete nekoga dok vam je telefon u džepu i kažete nešto kompromitujuće. To bi bio baš blam, je l’ da? E, pa zamislite, onda, kako se oseća Kristen Hančer, koja je, kako kaže, slučajno pritisnula dugme za Instagram prenos uživo – i, to baš u toku seksa.


Naime, dok su Kristen i njen dečko – takođe, Instagram zvezda, Endrju Gregori, vodili ljubav, neko od njih dvoje pritisnuo je dugme na telefonu, koje je u njihov krevet i intiman trenutak uvelo 14.000 nepoznatih ljudi.

– Želim da se izvinim svima koji su videli moj prenos uživo; to apsolutno NIJE bilo namerno. Obrišite ga iz svog sećanja. Mnogo me je sramota i ne osećam se prijatno – rekla je Kristen svojim brojnim pratiocima, od kojih su se mnogi veoma naljutili na svoju miljenicu.


Prenos je trajao čitava tri minuta i sve vreme se ništa nije, zapravo, videlo. Ali, zvuk je bio savršen.

I, dok se mnogi pitamo – kuda ide ovaj svet, hoće li u eri društvenih mreža i opsednutosti popularnošću, ostati bar trunka intime, Kristen se nije previše uznemirila i svoju priču o ovom incidentu zaključila sledećim rečima.

– Sr…a se dešavaju. Slučajnosti postoje. Svi mi moramo da nastavimo dalje i ponašamo se kao da se tako nešto nikada nije dogodilo. To je ono što ću ja uraditi – rekla je.

(metro.co.uk)

J. P. P.