SELIN DION: Pevačica više ne ustaje iz kreveta

Selin Dion je teško bolesna, a evo kakve simptome ima!

Selin Dion se već duže vreme ne oseća dobro, a činjenica da je otkazala sve koncerte u Americi izazvala je zabrinutost svih njenih obožavalaca.

Stvarno sam se nadala da ću se oporaviti do sredine januara, ali izgleda da moram da budem strpljivija i poštujem režim koji su mi lekari propisali“, navela je pevačica na svom Instagram nalogu. „Mnogo organizacije i priprema je potrebno za naše šou programe, pa će ono što odlučimo danas uticati na sve naše planove u narednih dva meseca.“

selin dion
Foto: Printscreen/Youtube

Selin je tada izrazila nadu da će potpuno ozdraviti i da ćemo se svi izvući iz ove pandemije. „Ne mogu da dočeka da stanem na scenu ponovo“, napisala je megazvezda. Međutim, kako sada prenose mediji, čini se da ona ne može ni da stoji na nogama, jer – prema rečima neimenovane prijateljice – više uopšte ne ustaje iz kreveta.

Selin je, inače, pre izvesnog vremena jako smršala, a prenosi se da ima parališuće jake bolove u nogama i, naročito, stopalima. Da podsetimo, ona je pre par godina poželela i da uči balet, a njeni nastupi su bili izuzetno zahtevni. Dijagnoza slavne pevačice još nije poznata.

Selin je, pre šest godina, izgubila ljubav svog života – njen suprug Rene Anželil umro je od karcinoma grla. Njih dvoje su bili u braku 24 godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu.

Foto celinedion.com
Izvor/Autor lepaisrecna
Komentara
Očitavanje..