Dermapen – Provereno dobar tretman u podmlađivanju

Svako od nas, bez obzira na pol i godine, želi zategnutu kožu bez bora, fleka i ožiljaka, hidriranu, negovanu i mladoliku. Ova želja još više raste kada se pojave prvi znaci starenja ili problematične kože, a uporedo sa njom raste i naša potreba da pronađemo delotvorno rešenje.

Najbolji anti age tretman lica uslovljen je razvojem savremenih tehnologija, koji je u svet kozmetike uneo revolucionarne promene uređajima kakav je dermapen. Tretman lica dermapenom je najbolja i najdelotvornija nehiruška kozmetička metoda, kod nas, ali i u celom svetu, jer je izuzetno efikasan i dugoročan, a pri tom bezbolan. Zbog toga sve veći broj ljudi i slavne ličnosti sa domaće i svetske javne scene bezrezervno veruju ovom uređaju. Iskustva  mnogih zadovoljnih klijenata, koji mladolikošću prkose vremenu, neka vam budu najbolja i najiskrenija preporuka za ovaj savremeni tretman.

Vrhunski anti age tretman lica dermapenom

Dermapen je specijalizovan uređaj od nerđajućeg čelika, izgledom podseća na olovku, po čemu je i dobio ime (derma – koža, pen – olovka). Poseduje glavu u kojoj je smešteno 1300 iglica malih dimenzija, koje su čak 6 puta tanje od igala drugih kozmetičkih uređaja. Svaki tretman lica dermapenom zahteva zamenu i sterilizaciju glave sa iglicama, a u toku procesa prilagođava se dubina i vertikalni ugao prodora iglica pod kožu. Ovaj anti age tretman lica je usavršen obik mezoterapije, ali je po efikasnim i visokim rezultatima najsličniji laseru, od koga je bezbedniji jer ne izaziva hiper ili hipopigmentaciju tretirane kože.

Dermapen aparat hidrira i neguje ono što je kremama i serumima nemoguće postići, jer koktele kolagena, hijaluronske kiseline i vitamin ravnomerno plasira direktno pod kožu. Ove aktivne supstance čine da koža, već posle nekoliko dana, postane zdrava, sveža i hidrirana. Za samo 4 do 6 nedelja biće vidljiv finalni rezultat, jer u tom periodu mikro povrede kože nastale pod dejstvom malih iglica dermapena, otpuštanjem faktora rasta i citokina, izazivaju sintezu kolagena što ublažava sitne bore, ožiljke i sve ostale nepravilnosti, tako da nastaje savršeno glatko lice.

https://elements.envato.com/face-skin-care-beauty-woman-treatment-MEKWQC3

Kome će pomoći tretman lica dermapenom?

Dermapen može uspešno prevenirati i rešiti mnogo problema sa vašom kožom. Ovaj savremeni anti age tretman lica pomoći će vam i pružiti odlične rezultate kod:

 • pojave prvih, sitnih, ali isto tako i dubokih bora
 • smanjenja ožiljaka od akni i u lečenju samih akni
 • pojave fleka najrazličitijih uzroka
 • revitalizacije zamorene kože
 • vraćanja tonusa i usporavanja starenja 
 • biorevitalizacije i regeneracije kože
 • smanjivanja ili uklanjanja strija 

Mnogobrojne blagodati koje ima tretman lica dermapenom čine da ovaj metod i kod nas i u svetu bude najtraženiji, jer je definitivno najefikasniji anti age tretman lica danas.

Iz čega se sastoji tretman lica dermapenom?

Kada se odlučite za ovaj tretman lica u provereno dobrom kozmetičkom salonu, iskustva i rezultati prethodnih korisnika biće vam najbolja preporuka. Ova sasvim bezbedna procedura, bezbolna je i kratkotrajna – sat vremena tretmana obuhvata i pripremu i negu posle, a neželjenih efekata nema, dok je učinak dugotrajan.

Anti age tretman lica po koracima:

 • specijalističkim pregledom stručno lice odrediće tip, starost i probleme kože, prilagoditi tip tretmana i odnos elemenata u koktelu koji će biti ubrizgan 
 • temeljno umivanje i čišćenje kože 
 • upotreba anestetičke kreme
 • sterilizacija glave i iglica aparata pred klijentom
 • sam tretman lica dermapenom
 • dezinfekcija tretirane kože
 • mazanje gela koji hladi i ispiranje posle 10 minuta
 • nanošenje kreme sa zaštitnim faktorom koja neguje 

Sasvim je jasno da je ovaj tretman najbezbedniji, a pruža najdugoročnije efekte, koji će svi primetiti. Iskustva podelite sa dragim prijateljicama i zajedno uživajte u koži lica koja izgleda kao sa naslovne strane.

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije