Dermapen – Provereno dobar tretman u podmlađivanju

Svako od nas, bez obzira na pol i godine, želi zategnutu kožu bez bora, fleka i ožiljaka, hidriranu, negovanu i mladoliku. Ova želja još više raste kada se pojave prvi znaci starenja ili problematične kože, a uporedo sa njom raste i naša potreba da pronađemo delotvorno rešenje.

Najbolji anti age tretman lica uslovljen je razvojem savremenih tehnologija, koji je u svet kozmetike uneo revolucionarne promene uređajima kakav je dermapen. Tretman lica dermapenom je najbolja i najdelotvornija nehiruška kozmetička metoda, kod nas, ali i u celom svetu, jer je izuzetno efikasan i dugoročan, a pri tom bezbolan. Zbog toga sve veći broj ljudi i slavne ličnosti sa domaće i svetske javne scene bezrezervno veruju ovom uređaju. Iskustva  mnogih zadovoljnih klijenata, koji mladolikošću prkose vremenu, neka vam budu najbolja i najiskrenija preporuka za ovaj savremeni tretman.

Vrhunski anti age tretman lica dermapenom

Dermapen je specijalizovan uređaj od nerđajućeg čelika, izgledom podseća na olovku, po čemu je i dobio ime (derma – koža, pen – olovka). Poseduje glavu u kojoj je smešteno 1300 iglica malih dimenzija, koje su čak 6 puta tanje od igala drugih kozmetičkih uređaja. Svaki tretman lica dermapenom zahteva zamenu i sterilizaciju glave sa iglicama, a u toku procesa prilagođava se dubina i vertikalni ugao prodora iglica pod kožu. Ovaj anti age tretman lica je usavršen obik mezoterapije, ali je po efikasnim i visokim rezultatima najsličniji laseru, od koga je bezbedniji jer ne izaziva hiper ili hipopigmentaciju tretirane kože.

Dermapen aparat hidrira i neguje ono što je kremama i serumima nemoguće postići, jer koktele kolagena, hijaluronske kiseline i vitamin ravnomerno plasira direktno pod kožu. Ove aktivne supstance čine da koža, već posle nekoliko dana, postane zdrava, sveža i hidrirana. Za samo 4 do 6 nedelja biće vidljiv finalni rezultat, jer u tom periodu mikro povrede kože nastale pod dejstvom malih iglica dermapena, otpuštanjem faktora rasta i citokina, izazivaju sintezu kolagena što ublažava sitne bore, ožiljke i sve ostale nepravilnosti, tako da nastaje savršeno glatko lice.

https://elements.envato.com/face-skin-care-beauty-woman-treatment-MEKWQC3

Kome će pomoći tretman lica dermapenom?

Dermapen može uspešno prevenirati i rešiti mnogo problema sa vašom kožom. Ovaj savremeni anti age tretman lica pomoći će vam i pružiti odlične rezultate kod:

 • pojave prvih, sitnih, ali isto tako i dubokih bora
 • smanjenja ožiljaka od akni i u lečenju samih akni
 • pojave fleka najrazličitijih uzroka
 • revitalizacije zamorene kože
 • vraćanja tonusa i usporavanja starenja 
 • biorevitalizacije i regeneracije kože
 • smanjivanja ili uklanjanja strija 

Mnogobrojne blagodati koje ima tretman lica dermapenom čine da ovaj metod i kod nas i u svetu bude najtraženiji, jer je definitivno najefikasniji anti age tretman lica danas.

Iz čega se sastoji tretman lica dermapenom?

Kada se odlučite za ovaj tretman lica u provereno dobrom kozmetičkom salonu, iskustva i rezultati prethodnih korisnika biće vam najbolja preporuka. Ova sasvim bezbedna procedura, bezbolna je i kratkotrajna – sat vremena tretmana obuhvata i pripremu i negu posle, a neželjenih efekata nema, dok je učinak dugotrajan.

Anti age tretman lica po koracima:

 • specijalističkim pregledom stručno lice odrediće tip, starost i probleme kože, prilagoditi tip tretmana i odnos elemenata u koktelu koji će biti ubrizgan 
 • temeljno umivanje i čišćenje kože 
 • upotreba anestetičke kreme
 • sterilizacija glave i iglica aparata pred klijentom
 • sam tretman lica dermapenom
 • dezinfekcija tretirane kože
 • mazanje gela koji hladi i ispiranje posle 10 minuta
 • nanošenje kreme sa zaštitnim faktorom koja neguje 

Sasvim je jasno da je ovaj tretman najbezbedniji, a pruža najdugoročnije efekte, koji će svi primetiti. Iskustva podelite sa dragim prijateljicama i zajedno uživajte u koži lica koja izgleda kao sa naslovne strane.

Komentara
Očitavanje..