Šest najboljih i jedinstvenih kafa (VIDEO)

Pije vam se kafa, ali biste voleli da probate i nešto pomalo drugačije što može imati isti efekat? Pogledajte ovaj video

Plutajući užitak

Za ovakav napitak potrebna vam je jedna šolja kafe, supena kašika kako praha, a kada to lepo promešate dodajte i jednu kuglu sladoleda od vanile.

Kafa za organizam

U blender ubacite jednu šolju kafe, tri kašičice kokosovog ulja i jednu neslanog putera, pa sve dobro sjedinite. Veruje se da ulje i puter pomažu vašem organizmu da procesuira kofein.

Ledena mocha

U činijice za led sipajte kafu, pa odložite u zamrzivač dok se kockice u potpunosti ne formiraju. Nakon toga napunite šolju ili čašu vašim ledom od kafe, pa sipajte mleko, a po želji možete preko da dodate i malo sirupa od čokolade.

Hladna kafa sa kokosom

Napunite čašu kockicama leda, pa je do polovine napunite kokosovom vodom, a ostatak ispunite koncentratom kafe. Ovakav napitak idealan je za tople dane.

Mocha sa kokosom

U šerpu na šporetu sipajte kokosovo mleko i ostavite dok ne proključa. Polovinu šolje napunite kafom, a ostatak kokosovim mlekom. Preko toga dodajte malo sirupa od čokolade.

Espresso Tonic

Ovo je možda najjednostavniji napitak od svih koje smo do sada pomenuli. Čašu napunite ledom, u otprike jednu osminu sipajte Schweppes ili vaš omiljeni napitak sličnog ukusa, a u ostatak dodajte espresso i pomešajte.

Možda vam na prvi pogled ovakava pića deluju suviše neobično i ne privlače vas previše, samo se setite da se često prava, velika oduševljenja kriju iza iznenađenja i isprobavanja novih stvari. Naravno, postoji mogućnost i da vam se ne dopadnu, ali isto tako i da baš na ovakav način pronađete vaš nov, omiljeni napitak.

POGLEDAJTE VIDEO

Komentara
Očitavanje..