SJAJ I LUKSUZ: Aksesoari Jelene Karleuše koštaju.Nećete VEROVATI koliko!

Sa stilom i ukusom.

Često osporavana i kritikovana, Jelena Karleuša je ipak uspela da izgradi zavidnu pevačku karijeru, a ono što niko ne može da joj ospori jeste da ima neverovatan osećaj za modu.

Suvišno je govoriti o tome da Jelena prati svaki trend. Ali nije u tome poenta što ona sve to isprati, već u tome što ona svakom trendu da svoj lični pečat i sve što vidimo na njoj izgleda perfektno.


Tako je i nedavno objavila fotografiju koja je naišla na brojne komenatare oduševljenja pratioca na društvenoj mreži Instagram.

Ono što je ipak oduševilo obožavaoce jesu njeni aksesoari koje je iskoristila uz tadašnju kombinaciju.

Međutim, sem toga da u datoj odevnoj kombinaciji sa datim aksesoarima izgleda savršeno, još jedan detalj nam nije promakao, a to su cene tih aksesoara.

Narukvica koju Karleuša nosi na slici košta čitavih 9.650 evra. Recimo da se za taj novac može kupiti solidan automobil koji može koristiti u mnoge svrhe, ali ona je ipak odabrala narukvicu. Cena naočare je, verovali ili ne 1.122 evra a povez koji JK nosi oko glave 590 evra.

Većinom, ovi detalji nisu dostupni mnogima, ali moramo priznati da Karleuši savšeno stoje i jedna je od retkih koja može izneti sve to sa stilom.

Foto SrbijaDanas
Izvor/Autor SrbijaDanas
Komentara
Očitavanje..