SKANDAL U KRALJEVSKOJ PORODICI: Kejt Midlton se OGLUŠILA o NAJVAŽNIJE pravilo!

Razbesnela kraljicu…

Mesecima unazad vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton redovno obavlja svoje kraljevske dužnosti, međutim sada je odlučila da se malo povuče i da odmori od sastanaka sa raznim državnim zvaničnicima.

Kejt je oduvek poštovala kodeks oblačenja koji joj je postavljen prilikom ulaska u kraljevsku porodicu i koji uglavnom podrazumeva damske haljine propisane dužine ili pantalone uparene sa košuljama i sakoima. Ipak, ona je poslednjim pojavljivanjem u javnosti skrenula pažnju svetske javnosti na sebe zbog nešto atraktivnijeg izdanja u kojem se pojavila.

Britanski fotoreporteri su uslikali vojvotkinju od Kembridža dok je išla u posetu jednom ženskom centru za mentalno zdravlje.

Kejt se pojavila u suknji koja je otkrila kolena što je izazvalo oštre komentare jer po tradiciji, dame sa dvora ne bi smele da nose suknje i haljine koje stavljaju akcenat na noge. Iako je prekršila jedno od osnovnih pravila kraljevske porodice, Kejt je zaista izgledala sjajno u suknji od tvida sa efektnim dugmićima sa strane koju je uparila sa trendi crnom rolkom. Celu kombinaciju je upotpunila nežno plavim kaputom i crnim salonkama, a pismo torba i minimalistički nakit bili su sasvim dovoljni detalji.

Komentara
Očitavanje..