SKANDAL U KRALJEVSKOJ PORODICI: Kejt Midlton se OGLUŠILA o NAJVAŽNIJE pravilo!

Razbesnela kraljicu…

Mesecima unazad vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton redovno obavlja svoje kraljevske dužnosti, međutim sada je odlučila da se malo povuče i da odmori od sastanaka sa raznim državnim zvaničnicima.

Kejt je oduvek poštovala kodeks oblačenja koji joj je postavljen prilikom ulaska u kraljevsku porodicu i koji uglavnom podrazumeva damske haljine propisane dužine ili pantalone uparene sa košuljama i sakoima. Ipak, ona je poslednjim pojavljivanjem u javnosti skrenula pažnju svetske javnosti na sebe zbog nešto atraktivnijeg izdanja u kojem se pojavila.

Britanski fotoreporteri su uslikali vojvotkinju od Kembridža dok je išla u posetu jednom ženskom centru za mentalno zdravlje.

Kejt se pojavila u suknji koja je otkrila kolena što je izazvalo oštre komentare jer po tradiciji, dame sa dvora ne bi smele da nose suknje i haljine koje stavljaju akcenat na noge. Iako je prekršila jedno od osnovnih pravila kraljevske porodice, Kejt je zaista izgledala sjajno u suknji od tvida sa efektnim dugmićima sa strane koju je uparila sa trendi crnom rolkom. Celu kombinaciju je upotpunila nežno plavim kaputom i crnim salonkama, a pismo torba i minimalistički nakit bili su sasvim dovoljni detalji.

Komentara
Očitavanje..

Ova veb lokacija koristi kolačiće da poboljša vaše iskustvo. Pretpostavljamo da se slažete sa ovim, ali možete da odustanete ako želite. Prihvati Opširnije