OGROMNA RAZLIKA: Melanija se BAŠKARI u luksuzu a Trampova bivša supruga živi OVDE!

Njen dom nije ni prineti raskoši u kojoj uživa sadašnja gospođa Tramp…

Donald Tramp 11 godina uživa u braku sa 24 godine mlađom suprugom Melanijom, a pre nje bio je oženjen čak dva puta. 1977. godine on je oženio Čehinju Ivanu Zelničkovu i taj brak je trajao do 1991. godine. Nakon nje, 1993. je oženio Marlu Mejpls koja je pre nego što je postala gospođa Tramp, bila njegova ljubavnica.

trampovi
Donald i Marla su pravili raskošnu svadbu u hotelu Plaza u Njujorku, ali njihov brak nije dugo trajao. Tačnije razveli su se nakon šest godina, 1999. godine a dok su bili u braku dobili su ćerku Tifani.

A photo posted by Marla Maples (@itsmarlamaples) on

Inače, Marla je filmska glumica koja je posebno zapažena igrajući na Brodveju. Nakon što se razvela odgajala je ćerku kao samohrana majka a izazvala je skandal 2013. godine kada je izjavila da i dalje voli Donalda.

Nakon što je ceo svet ostao bez daha kada je sadašnja gospođa Tramp, Melanija objavila na Tviteru slike iz njihovog luksuznog doma, povela se polemika o tome kako i gde živi njegova bivša supruga Marla. Ona je takođe objavljivala slike iz svog stana na društvenim mrežama na osnovu kojih se stiče utisak da ni Marla ne živi loše ali ipak daleko od raskoši u kojoj žive Melanija i Donald.

Komentara
Očitavanje..